«Fall out boy»:

- Vond avgjørelse å ta

Tar pause fra bandet.

FALL OUT BOY: Peter Wentz, Joe Trohman, Patrick Stump og Andy Hurley startet bandet i 2001. Foto: Phil Mccarten/UPI/Shutterstock/NTB
FALL OUT BOY: Peter Wentz, Joe Trohman, Patrick Stump og Andy Hurley startet bandet i 2001. Foto: Phil Mccarten/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det amerikanske bandet «Fall out boy» har holdt sammen siden 2001. Onsdag slapp de den glade nyheten om at de igjen vil komme med et nytt album - det første på fem år.

Samme dag som gruppa kunne gi fansen den glade nyheten, kom det derimot også en nyhet som ikke var like hyggelig.

Gitaristen i bandet, Joe Trohman (38), delte nemlig en lengre tekst på Instagram hvor han skriver at han tar en pause fra jobb - og dermed også en pause fra bandet.

«Uten å røpe alle detaljene, må jeg avsløre at min mentale helse raskt har blitt dårligere de siste åra. Så, for å unngå å forsvinne og aldri komme tilbake, vil jeg ta en pause fra jobben, som dessverre også inkluderer å gå ut av «Fall out boy» en periode», skriver han på Instagram.

Gitaristen kliner til for å stoppe scenestormeren. Video: Greg Valentine / Youtube. Reporter: Magnus Paus Vis mer

I innlegget understreker Trohman at han heller vil ta en pause nå, enn å bli utbrent.

«Det er en vond avgjørelse å ta» skriver han videre, før han legger til at han absolutt vil returnere til bandet på et tidspunkt.

Det er 22 år siden bandet, som består av Patrick Stump (38), Pete Wentz (43), Joe Trohman og Andy Hurley (42) for første gang så dagens lys, og siden den gang har de gitt ut flere album.

Riktignok hadde bandet et opphold mellom 2009 og 2013, men de har seinere uttalt at bandet aldri var oppløst.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer