Petter Stordalen

Vraket av Skavlan

- Det var en prinsippsak, sier talkshow-kongen.

KRAV: Petter Stordalen avbildet på Nordic Choice-hotellet på Hasle i forbindelse med åpningen i 2021. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KRAV: Petter Stordalen avbildet på Nordic Choice-hotellet på Hasle i forbindelse med åpningen i 2021. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter 25 år på skjermen satte Fredrik Skavlan denne måneden punktum som talkshow-vert.

Høstens sesong ble den siste av «Skavlan», som på sitt mektigste var Nordens største talkshow.

Til Aftonbladet forteller 54-åringen om møtene med noen av de mest profilerte gjestene han har hatt.

Nektet å godta krav

I intervjuet kommer det blant annet fram at Skavlan vraket Petter Stordalen som gjest i programmet, etter at hotellkongen allerede var booket inn.

Årsaken var at Stordalen krevde å få være første gjest i programmet, ettersom Stordalen ifølge Skavlan trodde at den viktigste gjesten alltid kom først.

- Jeg ville ikke at han skulle styre over programmet mitt. Det var en prinsippsak, du skal ikke komme her og ta over, forklarer han til Aftonbladet.

Stordalen har tidligere uttalt seg om episoden i podkasten «Stormkast», hvor han selv omtaler at han fikk «sparken» av Skavlan, til showet han skulle gjeste sammen med sin daværende kone Gunhild Stordalen.

- Det var en ting jeg lærte av det: integritet kan ikke kjøpes, uansett, sa Stordalen i podkasten, han har også gjestet «Skavlan» ved flere anledninger etter episoden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.