John Arne og Louise Angelica Riise:

Vraket Drammen - kjøpte luksusvilla i Tønsberg

Tre uker før terminen byttet kjendisparet Drammen med skjærgårdsluksus på Nøtterøy.

FLYTTER TIL TØNSBERG: Få uker før John Arne og Louise Angelica Riise blir foreldre, har de kjøpt seg luksusvilla i Tønsberg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTER TIL TØNSBERG: Få uker før John Arne og Louise Angelica Riise blir foreldre, har de kjøpt seg luksusvilla i Tønsberg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I desember kunne John Arne Riise (38) avsløre at han og kona, Louise Angelica Riise (29), hadde kjøpt hustomt i Drammen.

- Vi har foreløpig kjøpt en idyllisk tomt i nærheten av sentrum og elva. Jeg har alltid likt Drammen og Buskerud. Dette er midt i blinken for oss. Vi er nær familien, Oslo og jobb. Da vi kom over denne tomten, var det kjærlighet ved første blikk, uttalte Riise til Dagbladet om tomten de hadde kjøpt.

Den gang var ikke 38-åringen i tvil om at det var i nettopp Drammen paret ønsket å slå rot. Få uker før paret får sitt første barn sammen, er imidlertid boligplanene snudd på hodet.

Etter det Dagbladet erfarer, er nemlig husdrømmen i Drammen nå vraket til fordel for en 230 kvadratmeter stor luksusvilla i Tønsberg. Huset har en verdi av nærmere åtte millioner kroner.

Kjøpte funkisvilla

John Arne Riise og kona er den siste tiden blitt observert i Tønsberg-området. Men det var først etter at de dukket opp på visning av huset på Nøtterøy ryktene begynte å gå.

Den nyoppførte eneboligen på 230 kvadratemeter, ligger i nærheten av Teie sentrum på Nøtterøy og består blant annet av fire soverom, to bad og to takterrasser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer