Oddvar Jenssen fra «Farmen»:

Vraket TV 2 - ble pappa

Nå viser TV-profilen viser fram dattera.

FIKK EI DATTER: Oddvar Jenssen og samboer Anne Maiken Knutsen fikk lille Tonje sammen for nesten nøyaktig ett år siden. Foto: Privat
FIKK EI DATTER: Oddvar Jenssen og samboer Anne Maiken Knutsen fikk lille Tonje sammen for nesten nøyaktig ett år siden. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det er gått hele seks år siden livet til Oddvar Jenssen (39) ble snudd helt på hodet. Sørlendingen ble en yndling hos norske tv-seere under sin deltakelse i «Farmen», og også i tida som fulgte fikk han mye oppmerksomhet.

I august det påfølgende året kunne Jenssen, som hadde håpet på å finne kjærligheten på realitygården, dele nyheten om at han var borte fra markedet. Han hadde nemlig funnet lykken med Anne Maiken Knutsen (37).

- Det stemmer at jeg har fått kjæreste. Jeg traff henne på bygdefest, via venners venner. Det er ei jente som er fra ei bygd inni landet, her på Sørlandet, fortalte han til Dagbladet, før han i 2019 kunne røpe at paret hadde blitt samboere.

ORDQUIZ: «Farmen»-deltakeren Oddvar Jenssen er ikke så opptatt av trend-ord og storby-slang, og legger ikke skjul på at han har lite peiling. Vi ga ham derfor en utfordring. Foto: Tomm W. Christiansen Vis mer

- En helomvending

Overfor Dagbladet avslører han nå livet er snudd enda mer på hodet, og at det siden det har skjedd mer på hjemmefronten.

- Vi har fått ei datter som snart blir ett år gammel, sier en stolt pappa til Dagbladet.

Dattera, som raskt fikk navnet Tonje, ble født 1. august i fjor. Samboer Anne Maiken Knutsen har fra før av to sønner.

BLE SAMBOERE: Oddvar og Anne Maiken Knutsen ble samboere for et par år siden. Foto: Privat
BLE SAMBOERE: Oddvar og Anne Maiken Knutsen ble samboere for et par år siden. Foto: Privat Vis mer

- Hvordan har livet som pappa vært så langt, Oddvar?

- Det har vært en helomvending - for å si det sånn. Det har vært hektisk, men samtidig planlagt og veldig gøy. Vi har det utrolig fint sammen alle fem, bedyrer eks-«Farmen»-deltakeren, som ikke legger skjul på at småbarnslivet også har vært litt utfordrende.

- Det mest utfordrende har vært å passe på, for nå begynner hun jo så smått å gå. Man kan liksom ikke slippe henne av syne. Og så skjer det ting om nettene, man kan ikke gjøre helt som man vil lenger. Men det går verst utover mor, for selv sover jeg så tungt, sier han og ler.

Sa nei til «Torpet»

Den tidligere TV-profilen og samboeren har foreløpig ikke forlovet seg, men det er heller ikke noe de stresser veldig med.

- Jeg har ingen umiddelbare planer om å fri, det får skje om det skjer. Hvem vet, kanskje en gang i framtida, det vil tida vise.

POPULÆR KAR: Oddvar Jenssen ble raskt en favoritt under sin deltakelse i «Farmen» i 2016. Foto: Espen Solli / TV 2
POPULÆR KAR: Oddvar Jenssen ble raskt en favoritt under sin deltakelse i «Farmen» i 2016. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Jenssen, som under «Farmen» i 2016 var åpen om at han aldri før hadde hatt kjæreste, røper overfor Dagbladet at han like før lille Tonje kom til verden fikk tilbud om å delta i «Farmen»-sidekonkurransen «Torpet».

Han valgte imidlertid å dumpe TV 2 - av naturlige årsaker.

- Ja, jeg måtte ta hensyn til familielivet og takket derfor nei. Dette var jo like før fødsel. Det hadde vært artig, men jeg hadde rett og slett ikke mulighet. Kanskje skjer det én gang i framtida, sier Oddvar Jenssen med et smil til Dagbladet.

EKTESKAP: Linni Meister har kjent Vendela og Petter lenge og var sammen med dem på «Farmen-Kjendis» da de to fant tonen inne på gården. Vis mer

Dagbladet har også vært i kontakt med pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, som ikke ønsker bekrefte eller avkrefte om Jenssen fikk tilbud om å delta i fjorårets «Torpet» på TV 2 Play.

- Vi kommenterer ikke hvem som har vært aktuelle for programmene våre. Dette er interne prosesser, sier Dahl.

Det var til slutt Laila Lochert fra Sortland som vant «Farmen» da Oddvar Jenssen deltok i programmet i 2016.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer