Ellen DeGeneres:

Vurderer å legge ned talkshowet etter ønske fra kona

- Hun blir sur hver gang broren min sier at jeg ikke kan gi meg.

VURDERER Å SLUTTE: I et ferskt intervju avslører talkshowstjerna Ellen DeGeneres at hun vurderer å legge opp karrieren som talkshowvert. Her sammen med kona Portia de Rossi. Foto: NTB Scanpix
VURDERER Å SLUTTE: I et ferskt intervju avslører talkshowstjerna Ellen DeGeneres at hun vurderer å legge opp karrieren som talkshowvert. Her sammen med kona Portia de Rossi. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gjennom 15 år har talkshowstjerna Ellen DeGeneres (60) sørget for god underholdning, latter, tårer og glede gjennom sitt populære talkshow «The Ellen DeGeneres Show».

Gjennom sine flere hundre episoder har 60-åringen fått store verdenskjente stjerner, som alt fra Jennifer Aniston (49), Kim Kardashian (38) og John Travolta (64), til å åpne opp om livene sine. Hun har også fått folk til å le med sine vitser om betente, politiske stormer som Donald Trump og Brexit, blant annet.

Nå ser det imidlertid ut til at 60-åringen har planer om å pensjonere talkshowet.

Nylig signerte DeGeneres en ny kontrakt med Telepictures, som produserer programmet, fram til 2020. I et større intervju med The New York Times, kommer det imidlertid fram at TV-stjerna vurderer signeringen som hennes aller siste kontrakt med produksjonsselskapet.

Uenigheter

Avgjørelsen er vanskelig å ta. I intervjuet kommer det fram at hun endrer mening hele tida. Kona hennes, Portia de Rossi (45) råder henne til å gi seg, mens broren, Vance DeGeneres (64), mener det er hinsides å slutte nå.

- Hun blir sur hver gang broren min sier at jeg ikke kan gi meg, sier DeGeneres til The New York Times, og referer til kona.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer