Emma Watson om «Harry Potter»-filmene:

Vurderte å trekke seg

Skuespillerne letter på sløret under «Harry Potter»-gjenforeningen «Return to Hogwarts».

TRIO: Fansen fulgte vennetrioen Hermine, Harry og Ronny gjennom åtte filmer. Foto: Reuters / Lucas Jackson / File Photo / NTB
TRIO: Fansen fulgte vennetrioen Hermine, Harry og Ronny gjennom åtte filmer. Foto: Reuters / Lucas Jackson / File Photo / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Harry Potter»-fans verden over har startet nedtellingen til 1. januar 2022. Da får vi et gjensyn med Daniel Radcliffe (32), Rupert Grint (33) og Emma Watson (31) i «Harry Potter»-feiringen «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts».

Dette er første gang skuespillerne gjenforenes siden siste film kom ut i 2011. Programmet har allerede rukket å skape blest på internett da det er kjent at forfatteren bak bøkene, J.K Rowling, ikke vil delta på gjenforeningen.

Men den velkjente trioen Watson, Radcliffe og Grint er altså på plass for å mimre tilbake til tida på settet til de populære filmene. Og i et klipp som er blitt sluppet i forkant av den store dagen, kommer det fram både gode og dårlige minner fra innspillingene.

Vurderte å trekke seg

Når gjengen diskuterer «Harry Potter og Føniksordenen» tenker regissør David Yates tilbake på et minne som ikke er fullt så hyggelig.

For under den femte filmen fikk regissøren for øre at Watson, som spilte Hermine, var usikker på om hun skulle fortsette å spille i filmserien, skriver Independent.

- Folk glemmer definitivt hvilken oppgave hun tok på seg og hvor grasiøst hun faktisk håndterte det, sier Tom Felton (34), som spilte Draco Malfang, Harry Potters erkefiende og skolebølle, i klippet som er publisert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer