Christine Dancke:

Vurderte drastisk endring etter «Kompani»-exit

Tv-profilen ble så påvirket av militærregimet i Åndalsnes at hun i to uker lurte på om hun skulle gjøre helomvending i livet - og bli snekker.

TOK FARVEL: Christine Dancke er ute av «Kompani Lauritzen», og fikk en god klem av mange av de andre deltakerne før hun reiste hjem. Foto: Matti Bernitz / TV 2
TOK FARVEL: Christine Dancke er ute av «Kompani Lauritzen», og fikk en god klem av mange av de andre deltakerne før hun reiste hjem. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld måtte nok en deltaker forlate «Kompani Lauritzen», og etter å ha vært igjennom en intens dimmekamp mot skuespiller Jakob Schøyen Andersen (31) var det til slutt DJ, programleder og musikkekspert Christine Dancke (37) som måtte takke for seg og reise hjem.

- Irriterende

Til Dagbladet bedyrer 27-åringen at hun ikke var veldig skuffet over «nederlaget».

- Denne gangen var det min tur. Det var en jevn kamp, og jeg innså fort at jeg har litt kortere bein enn ham. På slutten der måtte jeg bare ta en sjanse og landet på feil sted. Men det var veldig greit å ryke for akkurat Jakob.

Hun fortsetter:

- Det er alltid irriterende å tape, men det var mer irriterende i det hele tatt å havne i dimmekamp. Jeg tilpasser meg nye ting veldig fort, gjør det jeg får beskjed om og det blir fort «behagelig» å være i den situasjonen. Der og da tenkte jeg at jeg ikke ville slå ut Jakob. Det høres dust ut, men beklager, det er den kjedelige sannheten, sier Dancke, som understreker at hun ikke tapte kampen med vilje.

- Jeg ville jo ikke tape. Men jeg har liksom ikke noe konkurranseinstinkt når jeg gjør ting jeg ikke kan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer