Weinstein beklager overfor Streep og Lawrence

Harvey Weinstein beklager overfor skuespillerne Meryl Streep og Jennifer Lawrence for å ha brukt deres uttalelser i forsøket på å få et søksmål mot ham avvist.

BEKLAGER: Filmprodusenten Harvey Weinstein beklager nå overfor Meryl Streep. Foto: AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / KEVIN WINTER
BEKLAGER: Filmprodusenten Harvey Weinstein beklager nå overfor Meryl Streep. Foto: AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / KEVIN WINTER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hollywood-produsenten beklager torsdag overfor Streep og Lawrence for «upassende» bruk av deres tidligere uttalelser om ham.

– Weinstein vedkjenner de verdifulle innspillene både Meryl Streep og Jennifer Lawrence har bidratt med i debatten og beklager, heter det i en pressemelding.

De to skuespillerne raste mot Weinstein onsdag, etter at tidligere uttalelser fra de to, som satte produsenten i godt lys, ble brukt som argument i et forsøk på å avvise søksmålet mot ham. Uttalelsen fra Streep ble gitt i oktober i fjor, da hun sa at Weinstein alltid hadde vært respektfull i arbeidsforholdet dem imellom.

Streep uttalte onsdag at Weinsteins bruk av hennes uttalelse «som bevis på at han ikke misbrukte MANGE andre kvinner er patetisk og hensynsløst».

Weinstein ber retten om å avvise søksmålet hvor seks kvinner anklager ham for seksuelle overgrep eller trakassering. Weinsteins advokater mener søksmålet bør avvises fordi de angivelige overgrepene er foreldet. Samtidig hevder de det mangler bevis som bygger opp om anklagene.

Saken er en av flere som er blitt rettet mot den berømte Hollywood-produsenten i kjølvannet av metoo-kampanjen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer