Kate Beckinsale:

- Weinstein kalte meg «jævla lesbe»

Stjerna går hardt ut mot Weinstein - og forteller om en grufull opplevelse med filmprodusenten i 2001.

SKUESPILLER: Den britiske skuespilleren Kate Beckinsale skriver i et innlegg på Instagram at hun er lettet over at filmmogulen Harvey Weinstein er dømt til 23 års fengsel. Hun skriver også om en svært uhyggelig opplevelse med Weinstein etter en filmpremiere i 2001. Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLER: Den britiske skuespilleren Kate Beckinsale skriver i et innlegg på Instagram at hun er lettet over at filmmogulen Harvey Weinstein er dømt til 23 års fengsel. Hun skriver også om en svært uhyggelig opplevelse med Weinstein etter en filmpremiere i 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag ble det kjent at den amerikanske filmprodusenten Harvey Weinstein (67) er dømt til 23 års fengsel for seksuelle overgrep. Han ble dømt i slutten av februar, men straffeutmålingen ble først gjort kjent denne uka.

Forholdene han ble dømt for omhandler seksuelle overgrep mot en produksjonsassistent i 2006, og en voldtekt av en skuespiller i 2013. 67-åringens forsvarere har tidligere varslet at de vil anke dommen.

Weinstein var blant de første som kom i søkelyset i kjølvannet av metoo-bevegelsen i 2017. Siden de første anklagene om seksuell trakassering fra filmprodusenten kom, har en rekke kjente kvinner stått fram og fortalt om ubehagelige møter med filmprodusenten, blant dem Uma Thurman (49).

Nå går skuespiller Kate Beckinsale (46) hardt ut mot Weinstein i et innlegg på Instagram, etter at han onsdag som nevnt ble dømt til 23 års fengsel.

«Din jævla fitte»

I innlegget forteller 46-åringen om et svært ubehagelig møte med Weinstein etter premieren på filmen «Serendipity» i 2001, hvor Beckinsale var blant skuespillerne.

67-åringen skal ha vært misfornøyd med Beckinsales antrekk på den røde løperen, og inviterte henne følgelig hjem til seg for en alvorsprat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer