Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Evan Rachel Wood fra «Westworld»:

«Westworld»-stjerna avslørte forlovelse på rød løper

Den mye omtalte skuespilleren viste fram ringen. 

NYFORLOVET: Evan Rachel Wood, kjent fra blant annet «Westworld», kunne natt til mandag avsløre at hun og kjæresten hadde forlovet seg. Ringene viste de stolt fram på SAG Awards. Foto: NTB scanpix 
NYFORLOVET: Evan Rachel Wood, kjent fra blant annet «Westworld», kunne natt til mandag avsløre at hun og kjæresten hadde forlovet seg. Ringene viste de stolt fram på SAG Awards. Foto: NTB scanpix  Vis mer

(Dagbladet): «Westworld» kan sies å være en av fjorårets største tv-suksesser.

Science fiction-serien fra HBO. som handler om den noe dystopiske fornøyelsesparken med samme navn, fikk millioner av seere verden over til å klistre seg foran skjermen.

En av hovedrollene spilles av Evan Rachel Woods (29), som i serien spiller roboten Dolores. Hun får stadig en viktigere rolle ettersom sesongen ruller videre, og har i USA allerede vunnet flere priser for sin innsats.

Røpet forlovelse

Det er ikke bare på karrierefronten ting går bra for Woods om dagen. 29-åringen er også artist, og er den ene halvdelen i electropop-duoen Rebel and a Basketcase. Den andre halvdelen er Zach Villa, som hun nå deler mer enn bare musikken med.

FORLOVET: Evan Rachel Wood og musikkollegaen Zach Villa har forlovet seg. Foto: NTB scanpix
FORLOVET: Evan Rachel Wood og musikkollegaen Zach Villa har forlovet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Under gårsdagens SAG Awards i Los Angeles kunne hun og Villa nemlig avsløre at de har forlovet seg.

Det var E! Online som først omtalte saken. En representant for paret bekrefter overfor nettsiden av Wood og Villa nå har bestemt seg for å gifte seg.

Natt til mandag, da begge gikk ned den røde løperen, hintet paret om forlovelsen. Begge hadde på seg matchende ringer i sølv, og holdt rundt hverandre foran det oppmøtte pressekorpset.

Paret skal ha møtt hverandre for et par år siden, da begge var med i samme kabaret i 2015. Kjemien mellom dem var god, som resulterte i bandet de opprettet. Nå blir det etter all sannsynlighet også snart et ekteskap mellom de to.

PÅ RØD LØPER: Under SAG Awards natt til mandag viste det nyforlovede paret kjærligheten sin overfor hverandre på den røde løperen. Begge hadde hver sin sølvring på sine respektive ringfingere. Foto: NTB scanipix
PÅ RØD LØPER: Under SAG Awards natt til mandag viste det nyforlovede paret kjærligheten sin overfor hverandre på den røde løperen. Begge hadde hver sin sølvring på sine respektive ringfingere. Foto: NTB scanipix Vis mer

I kontroversielt forhold

Dette er ikke første gang Wood får oppmerksomhet for kjærlighetslivet sitt. Hun var nemlig sammen med den kontroversielle rockeren Marilyn Manson (47). I 2010 fridde han til henne fra scenen i Paris.

Det noe uventede forholdet deres fikk massiv oppmerksomhet i media, og det gikk hardt ut over den da 18 år gamle skuespilleren.

Manson har fått kritikk fra flere hold gjennom sin karriere. Han fikk blant annet skylden for skoleskytingen på Columbine High School i 1999, fordi gjerningsmennene hadde hørt på musikken hans.

Det var derfor ikke alle som tok like lett på at han forlovet seg med 18 år gamle Wood. I intervjuet forteller skuespilleren at hun falt for rockeren fordi hun var på jakt etter spenning.

- Man får et demonstempel fordi man prøver å finne ut av det og å få hendene skitne. Folk ropte hore etter meg da jeg gikk nedover gata, og du kan ikke la deg bli såret av noe sånt, sa Wood om forholdet til Rolling Stone i november.

29-åringen har også fått oppmerksomhet for et annet forhold. Hun og Jamie Bell giftet seg i 2012, men annonserte i 2014 at de hadde gått fra hverandre, etter 19 måneder som gift.

Åpen om legning

Wood er biseksuell, noe hun har vært åpen om flere ganger.

Ifølge ET Online kom 29-åringen ut av skapet i en rekke meldinger på Twitter, der hun tok et oppgjør med stereotypiene tilknyttet biseksualitet.

«Jeg har kjempet med meg selv i store deler av livet fordi jeg ikke var sikker på om jeg var homo eller hetero nok. Jeg trodde jeg aldri kom til å være lykkelig», var blant annet noe av det hun delte åpenhjertig med fansen.

Hun understreket videre at «vi eksisterer» og at man må følge sin egen vei.

De fleste meldingene hadde emneknaggen #BisexualAwareness i seg, som en oppfordring til å spre informasjon rundt legningen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling