Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kristen Wiig:

Wiig (46) ble tvillingmamma

Komikeren skal ha blitt mamma for første gang.

MAMMA: Skuespilleren Kristen Wiig (46) skal angivelig nylig ha blitt mamma til tvillinger, sammen med forloveden Avi Rothman. Foto: NTB Scanpix
MAMMA: Skuespilleren Kristen Wiig (46) skal angivelig nylig ha blitt mamma til tvillinger, sammen med forloveden Avi Rothman. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I august i fjor kom nyheten om at komiker og skuespiller Kristen Wiig (46) hadde forlovet seg med kjæresten, Avi Rothman (42).

Nå har det dukket opp nye bilder av paret, som fremdeles ikke er offentliggjort, og på disse bildene ser det ut til at turtelduene har valgt å ta et forholdet enda et steg videre. Tidligere i år ble de nemlig foreldre - til tvillinger.

Det melder flere amerikanske medier, deriblant Entertainment Tonight og Us Weekly, som også bekrefter nyheten. Los Angeles Times skriver at de har fått fødselen bekreftet.

Paret har foreløpig ikke bekreftet den hyggelige nyheten selv.

IKONISK BILDE: Bildet av tvillingsøstrene Kyrie og Brielle Jackson er verdenskjent, men bak bildet ligger det også en historie som endret legepraksisen for alltid. Video: CNN / Redigering: Herman Borgstrøm Vis mer

Ga hint

46-åringen skal imidlertid ikke gått gravid selv. Paret skal nemlig ha benyttet seg av surrogati, og det har dermed vært lettere for komikeren å skjule at hun ventet barn.

Babynyheten kommer bare en måned etter at komikeren hintet om at hun nylig hadde blitt mor da hun var vert for «Saturday Night Live» i mai. Det var i anledning morsdagen i USA, der hun delte en søt melding til sin egen mor.

Dette satte fart på ryktene om at hun selv hadde blitt mamma, og fansen har siden den gang vært svært nysgjerrige.

- Jeg vet ikke om jeg virkelig satte pris på mora mi de første 45 åra av livet. Men i år føler jeg meg spesielt takknemlig for rådene og kjærligheten. Jeg er så takknemlig for alt hun har lært meg, som for eksempel å forberede meg til å bli mamma selv, var blant hintene hun ga.

FUNKYTWINS: «Funkygine»-brødrene Emil og Silas Massa har klare ambisjoner. Video: Thea Hope. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Forlovet

Som nevnt kom nyheten om at Wiig var forlovet for knappe ti måneder siden. Da hadde paret allerede vært kjærester i tre år.

Det var i mai 2016 at skuespilleren ble avbildet i het omfavnelse med Rothman for første gang. Duoen koste seg da på ferie på Hawaii, og mens de hygget seg på stranda, klarte de ikke å la være å skjule følelsene for hverandre.

Forlovelsesryktene begynte imidlertid ikke å svirre før i fjor, da Wiig i mai 2019 dukket opp med en diger ring på fingeren under en filmvisning av komedien «Booksmart», ifølge People.

Ekteskapet med Rothman vil bli komikerens andre. Fra 2005 til 2009 var hun nemlig gift med skuespilleren Hayes Hargrove. Før hun forelsket seg i Rothman, var hun blant annet kjæreste med The Strokes-trommisen Fabrizio Moretti (40).

I et intervju med Cosmopolitan fire år etter skilsmissen fra Hargrove, uttalte 46-åringen følgende om ekteskap:

- Det finnes ikke noe bedre enn å være i et godt, sunt forhold. Jeg har ingen spesifikk holdning når det kommer til ekteskap. Jeg tror det er riktig for noen, samtidig som jeg vet om en rekke mennesker som ikke tror på det, sa hun den gang, og la til:

- Men så møter de plutselig noen … Hvis denne personen gjør deg skikkelig lykkelig, så kan det fungere og det er verdt å kjempe for.

Wiig er best kjent fra filmer som «Bridesmaids», «Knocked Up» og «Ghostbusters». Hun har også vært å se i flere sesonger av «Saturday Night Live». Rothman, på sin side, er også skuespiller, og har vært å se i en rekke mindre filmer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!