Will Smith i parterapi

- Man tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, sier han.

IKKE BARE LYKKE: Jada Pinkett Smith og ektemannen Will Smith har flere ganger gått i parterapi, sier Will Smith i et intervju med The Sun. Foto: NTB Scanpix / Jack Shea/Starshots/Broadimage
IKKE BARE LYKKE: Jada Pinkett Smith og ektemannen Will Smith har flere ganger gått i parterapi, sier Will Smith i et intervju med The Sun. Foto: NTB Scanpix / Jack Shea/Starshots/Broadimage


Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Will Smith (47) og kona Jada Pinkett Smith (44) kan feire 20 år som ektepar til neste år.

Duoen, som har sønnen Jaden (18) og datteren Willow (15) sammen, har vært utsatt for bruddrykter en rekke ganger, men har alltid avvist at de skal gå fra hverandre, skriver seher.no.

Nå avslører «Suicide Squad»-aktuelle Will Smith at det lange ekteskapet ikke alltid har gått på skinner.

Mye i parterapi

- Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer frem. Man sitter overfor kona og forteller alt og så forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, sier skuespilleren til The Sun.

Han forteller imidlertid at selv om det er vanskelig å få vite om hverandres hemmeligheter, trenger det ikke alltid å være en negativ ting.

- Jeg tror det er en slags renselse før man kommer til den andre siden, der man er forståelsesfull og hvor man trer videre i forholdet, sier han.

Det profilerte ekteparet har vært utsatt for bruddrykter flere ganger, og nå avslører Will at selv om de ikke har gått fra hverandre, har det ikke vært helt uproblematisk mellom dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer