Prins William og prins Harry:

William og Harry skal spille i den nye «Star Wars»-filmen

Hovedrolleinnehaveren bekrefter at han har rojale medspillere.

FÅR SPILLE I STAR WARS: Prins William og prins Harry skal ifølge The Hollywood Reporter medvirke i den nyeste «Star Wars»-filmen. Foto: Reuters
FÅR SPILLE I STAR WARS: Prins William og prins Harry skal ifølge The Hollywood Reporter medvirke i den nyeste «Star Wars»-filmen. Foto: Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I disse dager svirrer ryktene rundt et frieri for prins Harry (33) og hans amerikanske skuespillerkjæreste Meghan Markle (36).

Nå kan det imidlertid se ut til at den britiske prinsen også har fått sansen for skuespilleryrket. Ifølge New York Times skal nemlig Harry, sammen med sin bror, prins William, dukke opp i den kommende «Star Wars»-filmen, «Star Wars: The Last Jedi» som har norgespremiere 13. desember.

Ifølge avisa er det filmens hovedrolleinnehaver John Boyega som har fortalt om de celebre gjesterolleinnehaverne til The Hollywood Reporter.

John skal ha bekreftet overfor nettstedet at William og Harry vil spille Stormtroopers i en scene sammen med ham selv.

Flere store skuespillere er også sagt å skulle medvirke i samme scene.

Til tross for at det ennå ikke er kjent om de to britiske prinsene vil ha noen replikker, er det ifølge nettstedet blitt kjent at flere store skuespillere, blant andre Tom Hardy og Gary Barlow vil medvirke i den samme scenen.

Ryktene om William og Harrys opptreden i filmen begynte allerede å florere i april 2016, etter at de to ble observert på settet mens de lekte med lyssverd. Det var på samme tid at scenen hvor de skal medvirke ble spilt inn.

Venter barn

William har den siste tiden vært en travelt opptatt familiefar. I september kom nemlig nyheten om at Prins William venter sitt tredje barn med hertuginne Kate (35).

- Hertugen og Hertuginnen av Cambridge er veldig glade for å annonsere at hertuginnen venter sitt tredje barn, skrev det britiske kongehuset på Twitter.

Fra før har paret prins George (4) og prinsesse Charlotte (2), men da Prins George startet på Thomas's Battersea privatskole tidligere i høst, ble det uten hans kjære mor ved sin side.

Hun led nemlig den første tiden av den sjeldne graviditetssykdommen «hyperemesis gravidarum», eller ekstrem svangerskapskvalme - som det heter på norsk.

Forelska

Prins Harry og Meghan Markle er også tilsynelatende lykkelig forelsket om dagen.

Paret møttes i fjor sommer, under Harrys årlige aktivitetsarrangement for skadde krigsveteraner, som fant sted i den amerikanske byen Orlando.

Etter at det britiske hoffet bekreftet at de var et par, har spekulasjonene rundt en kommende forlovelse ikke latt vente på seg. Da det tidligere denne uka også ble kjent at Markle har sagt opp jobben i tv-serien «Suits», har forlovelsesryktene fått ytterligere liv.

I et intervju med Vanity Fair tidligere i september, sa Markle følgende om sin nye rojale kjæreste:

- Vi er et par. Vi er forelska. Jeg er sikker på at det kommer en tid der vi skal fortelle mer, men akkurat nå jeg ber om forståelse for at det bare er oss to. Det er nettopp det som gjør forholdet vårt så spesielt, at det bare er vårt. Men vi er lykkelige sammen, altså. Personlig elsker jeg for øvrig en god kjærlighetshistorie, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer