Jerry «The King» Lawler:

Wrestling-stjerna (68) fikk slag under sex med forloveden (29)

- Hun så på meg - vi fikk øyekontakt - og hun sa: «Herregud, Jerry, se deg selv i speilet».

HYRDESTUNDEN SOM GIKK GALT: Wrestling-stjerna Jerry Lawler ble hastet til sykehus etter at han ble rammet av slag. Nå forteller han om episoden. Foto: NTB Scanpix
HYRDESTUNDEN SOM GIKK GALT: Wrestling-stjerna Jerry Lawler ble hastet til sykehus etter at han ble rammet av slag. Nå forteller han om episoden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den tidligere amerikanske fribryteren Jerry «The King» Lawler (68) har gjort seg særs bemerket gjennom sin karriere, og har hele 168 titler i bagasjen, samt en utmerkelse i WWE Hall of Fame.

68-åringen har tilsynelatende vind i seilene også når det kommer til privatlivet. I 2011 ble han sammen med Lauryn McBride (29), og paret forlovet seg for to år siden.

Nylig kunne imidlertid wrestling-stjerna fortelle at ikke alt gikk helt etter planen da de to skulle ha et romantisk øyeblikk på hjemmefronten.

Ifølge New York Post og australske News avslørte 68-åringen i podkasten «Dinner With The King» at han ble rammet av slag da han og forloveden hadde samleie.

- Jeg reiste meg opp og sa noe til Lauryn. Jeg var helt nummen, og så sa hun: «Hva sa du?».

- Da innså jeg at alt jeg sa var uforståelig. Hun så på meg - vi fikk øyekontakt - og hun sa: «Herregud, Jerry, se deg selv i speilet».

- Ansiktet hang ned

Wrestling-stjerna forklarer videre at han stablet seg på beina og gikk inn på badet. Synet som møtte ham, var urovekkende.

- Munnviken min var skeiv og hele den ene siden av ansiktet hang ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer