John Cena og Nikki Bella:

Wrestling-stjerne fridde i ringen. Nå er det slutt

Går fra hverandre etter seks år.

«SEAL THE DEAL...»: Nikki Bella og John Cena valgte å benytte søndag kveld til å forlove seg. Det skjedde like etter at paret, som også wrestler sammen, hadde utkonkurrert et annet brytepar. Video: WWE via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Wrestling er en røff sport som på mange måter handler like mye om det teatralske som fysiske ferdigheter. Sporten er kjent for sine mange knall og fall, ivrige tilskuere og dramatiske utøvere.

Idretten har fostret mange stjerner opp gjennom, men en av de største kan sies å være John Cena (40). Han har vunnet over 25 mesterskap, og er blitt kåret til verdensmester hele 16 ganger.

I april i fjor skapte han overskrifter verden over, da han gikk ned på kne i wrestlingringen og fridde til sin utkårede, Nikki Bella (34). Interessen var stor for saken, siden paret hadde vært sammen i hele fem år før frieriet.

Vanskelig avgjørelse

Nå er imidlertid idyllen over. På Instagram avslører Bella, som egentlig heter Stephanie Nicole Garcia-Colace, at paret går hver til sitt.

Det er ABC News som først omtaler saken. De siterer igjen Instagram-innlegget, som er skrevet som en offisiell uttalelse fra paret selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer