Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

John Cena og Nikki Bella:

Wrestling-stjerne fridde i ringen. Nå er det slutt

Går fra hverandre etter seks år.

«SEAL THE DEAL...»: Nikki Bella og John Cena valgte å benytte søndag kveld til å forlove seg. Det skjedde like etter at paret, som også wrestler sammen, hadde utkonkurrert et annet brytepar. Video: WWE via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Wrestling er en røff sport som på mange måter handler like mye om det teatralske som fysiske ferdigheter. Sporten er kjent for sine mange knall og fall, ivrige tilskuere og dramatiske utøvere.

Idretten har fostret mange stjerner opp gjennom, men en av de største kan sies å være John Cena (40). Han har vunnet over 25 mesterskap, og er blitt kåret til verdensmester hele 16 ganger.

STJERNEPAR: Wrestling-paret bestående av John Cena og Nikki Bella er et av verdens mest omtalte, men nå går de hver til sitt. Det bekrefter Bella i en uttalelse. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Wrestling-paret bestående av John Cena og Nikki Bella er et av verdens mest omtalte, men nå går de hver til sitt. Det bekrefter Bella i en uttalelse. Foto: NTB scanpix Vis mer

I april i fjor skapte han overskrifter verden over, da han gikk ned på kne i wrestlingringen og fridde til sin utkårede, Nikki Bella (34). Interessen var stor for saken, siden paret hadde vært sammen i hele fem år før frieriet.

Vanskelig avgjørelse

Nå er imidlertid idyllen over. På Instagram avslører Bella, som egentlig heter Stephanie Nicole Garcia-Colace, at paret går hver til sitt.

Det er ABC News som først omtaler saken. De siterer igjen Instagram-innlegget, som er skrevet som en offisiell uttalelse fra paret selv.

We love you all ❤️

Et innlegg delt av Nikki Bella (@thenikkibella)

«Etter mye gjennomtenkning og seks år som kjærester, annonserer Nikki Bella og John Cena nå at de går fra hverandre som par. Selv om avgjørelsen har vært en vanskelig en, fortsetter vi med å ha mye kjærlighet og respekt for hverandre», heter det i uttalelsen.

Paret ber nå om privatliv i den vanskelige perioden. De to profesjonelle bryterne møtte hverandre begge i forbindelse med WWE, og forholdet deres er de siste åra vist i flere realityserier på E!.

EN AV DE STØRSTE: John Cena har hatt en svært suksessfull karriere, og anses som en av de beste innenfor den voldelige sporten. Foto: Joe Burbank/Orlando Sentinel, NTB scanpix
EN AV DE STØRSTE: John Cena har hatt en svært suksessfull karriere, og anses som en av de beste innenfor den voldelige sporten. Foto: Joe Burbank/Orlando Sentinel, NTB scanpix Vis mer

Drømmefrieri

Det var i fjor vår at Cena gikk ned på kne og fridde til Bella. Han fikk sitt «ja» foran over 75 000 tilskuere. Det var rett etter at wrestling-paret hadde slått konkurrentene Miz og Maryse at han tok motet til seg.

- Jeg har ventet så lenge med å spørre deg om dette. Stephanie Nicole Garcia-Colace, vil du gifte deg med meg? spurte Cena mens han gikk ned på kne.

«SEAL THE DEAL...»: Nikki Bella og John Cena valgte å forlove seg i fjor. Det skjedde like etter at paret, som også wrestler sammen, hadde utkonkurrert et annet brytepar. Foto: Stephen M. Dowell/Orlando Sentinel/TNS/ABACAPRESS.COM, NTB scanpix
«SEAL THE DEAL...»: Nikki Bella og John Cena valgte å forlove seg i fjor. Det skjedde like etter at paret, som også wrestler sammen, hadde utkonkurrert et annet brytepar. Foto: Stephen M. Dowell/Orlando Sentinel/TNS/ABACAPRESS.COM, NTB scanpix Vis mer

Han tok så fram en eske med en stor diamantring, som Garcia-Colace pent takket ja til. Frieriet feiret de med et kyss foran en jublende sal.

Paret hadde da vært sammen i nærmere fem år, og like før de gikk inn i ringen tullet motstanderne deres med at de ikke var forlovet. Cena tok tydeligvis disse ordene til seg.

LIVSTID: Tidligere MMA-utøver Jonathan «War Machine» Koppenhaver er dømt til livstid i fengsel etter at han gikk til fysisk angrep på pornoskuespiller Christy Mack og hennes venn Corey Thomas. Her møtes de i retten mandag 5. juni. Video: KTNV / CNN Vis mer

Han var tidligere gift med Elizabeth Huberdeau, men de gikk hver til sitt i 2012.

Garcia-Colace giftet seg som 20-åring med en kjæreste fra ungdomstida, men ekteskapet gikk i oppløsning etter bare tre år.

Hun har, i likhet med Cena, hatt en kometkarriere innenfor sporten. I 2015 ble hun kåret til verdens beste kvinnelige bryter av Pro Wrestling Illustrated, og under Teen Choice Awards i fjor ble hun og tvillingsøstera kåret til beste kvinnelige atleter.

34-åringen og tvillingsøstera, Brie Bella, er begge wrestlere. De har i mange år opptrådt i duoen The Bella Twins.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!