Amber Heard:

- Ydmykende og forferdelig

Amber Heard kommer med nye innrømmelser.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer
Publisert

Denne uka ble det kjent at Amber Heard (36) har stilt opp i et timelangt intervju med NBC, få uker etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp (59) ble avgjort. Heard ble intervjuet av «Today»-reporter Savannah Guthrie, og intervjuet skal sendes fredag 17. juni.

Allerede samme dag som intervjuet ble kjent, ble første smugtitt sluppet. Heard forteller blant annet i intervjuet at hun ikke klandrer juryen, men at hun absolutt ikke syntes rettssaken var rettferdig.

Nå har det imidlertid kommet nok en smakebit på NBC.

«Aquaman»-skuespilleren blant annet innleder med å si at rettssaken var det «mest ydmykende og forferdelige hun noen gang har vært gjennom».

ÅPNER SEG: Amber Heard snakker ut om rettssaken mot Johnny Depp i nytt intervju. Video: NBC Vis mer

36-åringen forteller at hver gang hun ankom retten, ble hun konfrontert av en mengde Depp-fans.

- Hver eneste dag gikk jeg forbi tre, fire, noen ganger seks kvartaler omkranset av folk som holdt skilt der det sto: «Brenn heksa», «Død over Amber».

- Etter tre og en halv uke inntok jeg vitneboksen og så en rettssal fullpakket av høylytte «Jack Sparrow»-fans. Det var det mest ydmykende og forferdelige jeg noen gang har vært gjennom. Jeg har aldri følt meg mer fjernet fra min egen menneskelighet. Jeg følte meg mindre enn menneskelig, innrømmer hun.

Rettssaken fikk stor oppmerksomhet i sosiale medier, og Heard ble av flere omtalt som «Amber Turd» grunnet en omdiskutert hendelse med avføring i senga.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona. Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

På spørsmål fra Guthrie om Heard står for det hun har sagt i retten og for det hun har anklaget eksmannen for, er hun imidlertid klinkende klar.

- Til den dagen jeg dør vil jeg stå ved hvert ord i mitt vitnesbyrd.

- Det er så mye jeg angrer på (...). Vi var forferdelige mot hverandre. Jeg har gjort mange feil, men jeg har alltid fortalt sannheten, understreket hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer