Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ylvis-Bård har ingen anelse om at han drikker ekte morsmelk

- En demper på stemningen.

(Dagbladet): At Ylvis-brødrene er glade i å skape tv-innhold som både engasjerer og provoserer, er ikke ukjent. 

Tidligere har gutta blant annet hatt stor suksess sine musikalske innslag, og når sesongpremieren «I kveld med Ylvis» går av stabelen på TVNorge i kveld, vil seerne tradisjon tro bli servert en rekke ville påfunn fra scena.

Foruten at selve showet sendes direkte, er imidlertid visse innslag spilt inn på forhånd. Et av dem dreier seg rundt Bård, Vegard og «Calle» Hellevang Larsen, som skal ned i kjelleren på Folketeateret hvor Magnus Devold har rigget til et aldri så lite tv-kjøkken.

Gutta får i oppgave å tilberede en salat.

Skeptisk Ingrediensene de har å jobbe med er imidlertid av det noe uvanlige slaget, og de av dem som kanskje får merke dette best, eventuelt verst, er Bård Ylvisåker.

Han starter nemlig med å famle i blinde, før han finner et glass med flytende innhold og deretter smaker forsiktig på vesken. Med et noe skeptisk ansiktsuttrykk går han senere over til å gurgle det som viser seg å være ekte morsmelk.

Uviten om dette, kan man se at Ylvis legger fra seg glasset, og leter etter en ny ingrediens, før han blir stoppet av stemmen til Magnus Devold bak kamera, som gledelig forteller Bård hva han nettopp har drukket.

• Se Ylvis' reaksjon i videoen øverst i artikkelen. 

Overfor Dagbladet forklarer Bård Ylvisåker at utfordringen ble noe helt annet enn han hadde sett for seg.

- I utgangspunktet synes jeg at «moro i mørket» er noe av det gøyeste jeg har gjort på lenge, men det legger jo alltid en demper på stemningen når noen forteller deg at du har drukket morsmelk uten å vite om det på forhånd, sier han. 

Leide inn polakker Nøyaktig hvordan årets sesong kommer til å se ut, er fortsatt ikke kjent. Det har imidlertid vært flere spor etter brødrene i sosiale medier den siste tida, hvor de har delt bilder blant annet fra USA.

Om dette har vært i forbindelse med innspilling til «I kveld med Ylvis», er ikke kjent. I november kunne gutta imidlertid gi en liten smakebit på hva som ventet.

Da avslørte trioen at de hadde leid inn tre polakker som skulle trenes til å bli mest mulig lik Ylvis-brødrene og sidekick Calle.

- Det nye året kommer litt brått på, så vi har dessverre gjort noen dobbeltbookinger. Derfor reiste vi til Polen og fant tre karer som er relativt like oss og som vi kommer til å bruke som stand-ins i programmet, sier Vegard Ylvisåker i en pressemelding. 

- Diskutert flere konsepter Når det gjelder USA-besøkene har gutta tidligere kommet med en uttalelse om at i alle fall deler av grunnlaget for reisingen har vært i jobbsammenheng.  

- Vi har vært i USA for å diskutere flere konsepter, avslørte Bård Ylvisåker i november.

- TV-konsepter?

- Mye forskjellige greier, alt mulig egentlig. Det er alltid mye diskusjon og møter rundt ting som skal eller ikke skal skje i underholdningsbransjen i USA, sa han videre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media