Everleigh Rose:

YouTube-stjerna (9) mistet faren

Tommy Smith ble bare 29 år gammel.

TUNG TID: Den populære YouTube-stjerna Everleigh Rose og familien går gjennom en tung tid, etter at faren Tommy Smith har gått bort. Foto: Skjermdump fra Instagram
TUNG TID: Den populære YouTube-stjerna Everleigh Rose og familien går gjennom en tung tid, etter at faren Tommy Smith har gått bort. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag kom nyheten om at faren til den populære YouTube-stjerna Everleigh Rose (9), Tommy Smith, hadde gått bort. Han ble bare 29 år gammel. Det melder blant andre People.

Det var mora Savannah Labrant (29) som først delte nyheten til følgerne sine på Instagram.

«Hjertene våre er utrolig tunge når vi nå går gjennom tapet av Everleighs far, Tommy. Han elsket Everleigh enormt høyt», skrev Labrant innledningsvis til et bilde av dattera og hennes avdøde far.

Hun fortsatte:

«Mens vi navigerer oss gjennom denne vanskelige tida ber vi om få litt privatliv, slik at familien vår kan fortsette å elske Ev, be og sørge sammen med henne. Bønnene dine for Everleigh blir satt stor pris på».

Savannah, som i dag er gift med Cole LaBrant, skrev ikke noe om hva dødsårsaken var. I nekrologen hans kommer det imidlertid fram at han døde brått og uventet.

På minnesiden til Smith har familien også delt noen varme ord:

«Han var en far, sønn, bror, barnebarn, familie og venn for alle. Hans kjærlighet til å leve livet til det fulle sammen med hans frie ånd vil bli savnet enormt».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer