Felix Kjellberg:

Youtube-stjerna giftet seg

- Jeg er så full av kjærlighet.

GIFT: Den svenske Youtube-stjerna Felix Kjellberg avslører på Instagram at han har giftet seg. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Den svenske Youtube-stjerna Felix Kjellberg avslører på Instagram at han har giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lykken smiler for den svenske Youtuberen Felix Kjellberg (29), best kjent under brukernavnet «PewDiePie». I går giftet han seg nemlig med kjæresten gjennom åtte år, Marzia Bisognin (26).

Bryllupsnyheten delte paret i sosiale medier, der Kjellberg på Twitter har delt fire bilder fra den store bryllupsdagen.

«Vi er gift! Jeg er så lykkelig som jeg kan bli, og jeg er så heldig som får dele livet mitt med denne fantastiske kvinnen», skriver Kjellberg til bildene.

Bruden har på sin side delt en bildeserie på Instagram, der hun skriver:

«I går, 19. august - nøyaktig åtte år etter at vi møttes, feiret vi bryllupet vårt med våre nærmeste venner og familie. Det var den vakreste dagen, som jeg vil sette pris på for alltid. Jeg er så takknemlig for alle menneskene som tok seg tid til å delta, og som hjalp oss med å feire ekteskapet vårt. Jeg føler meg som den heldigste personen, og jeg er så full av kjærlighet. Jeg er i ekstase over å kunne kalle Felix ektemannen min for resten av livet mitt».

Ifølge Mirror fant bryllupet sted i idylliske Kew Gardens i London, og paret var kledd i sort og hvitt for anledningen. Mens Kjellberg hadde på seg en sort dress, var bruden kledd i en vakker, hvit brudekjole med korsett og blondedetaljer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer