Landon Clifford:

Youtube-stjerne (19) er død

Landon Clifford ble bare 19 år gammel.

GIKK BORT: Youtube-stjerna Landon Clifford (til høyre) er død. Her er han sammen med kona Camryn Clifford, som han drev en svært populær Youtube-kanal sammen med. Foto: Skjermdump fra Instagram
GIKK BORT: Youtube-stjerna Landon Clifford (til høyre) er død. Her er han sammen med kona Camryn Clifford, som han drev en svært populær Youtube-kanal sammen med. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske Youtube-stjerna Landon Clifford er død, bare 19 år gammel. Det bekrefter kona Camryn Clifford (19) i et innlegg på Instagram.

Sammen drev ekteparet den populære Youtube-kanalen «Cam&Fam», som har over 1,3 millioner abonnenter.

På kanalen kunne man følge ekteparets liv som unge foreldre. Sammen har de barna Collette (2), samt Delilah Rose, som kom til verden i mai i år.

Nå er Camryn Clifford i sorg etter tapet av sin ektemann og faren til de to barna. I innlegget på Instagram kommer det fram at ektemannen døde etter å ha ligget i koma i seks dager.

Det er ikke kjent hva dødsårsaken er.

- 13. august 2020 var den siste dagen Landon fikk være den beste ektemannen og faren han kunne være. Etter seks dager i koma, døde han og donerte flere organer for å kunne hjelpe mennesker i nød over hele landet, skriver kona i det rørende innlegget.

Clifford beskriver sin avdøde ektemann som medfølende, kjærlig, snill og vennlig, og kaller ham en fantastisk ektemann og den beste faren deres to døtre kunne få.

- Det gjør meg dypt trist at de ikke vil få sjansen til å kjenne ham fullt ut. Han var så ung og hadde så mye liv igjen å leve. Det var ikke slik ting skulle gå, skriver hun videre i innlegget, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer