Keenan Cahill:

YouTube-stjerne er død

YouTube-stjerna Keenan Cahill (27), som hadde sin desiderte storhetstid omkring 2010, er død.

DØD: YouTube-stjerna Keenan Cahill (27) er død, opplyser manageren hans til TMZ. Foto: Shutterstock / NTB
DØD: YouTube-stjerna Keenan Cahill (27) er død, opplyser manageren hans til TMZ. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske YouTube-stjerna Keenan Cahill (27) er død. Det opplyser Cahills manager, David Graham, til det amerikanske kjendisnettstedet TMZ fredag kveld.

Manager Graham opplyser at Keenan ble lagt i kunstig koma etter at det oppsto komplikasjoner under en åpen hjerteoperasjon 15. desember. Videre sier han at Keenan døde torsdag 29. desember da behandlingen ved Chicago sykehus ble stanset.

En åpen hjerteoperasjon utføres ved at brystkassen åpnes, ifølge Oslo universitetssykehus. Kirurgien utføres på hjertet og hovedpulsåra via en åpning i brystbeinet. Under operasjonen er pasienten koblet til en hjerte-lunge-maskin som sørger for at hjernen og resten av kroppen får oksygenrikt blod.

Som barn ble Cahill diagnostisert med sjeldne Maroteaux-Lamys sykdom.

Foto: Shutterstock / NTB
Foto: Shutterstock / NTB Vis mer

YouTube-stjerne

Cahill opplevde sin desiderte storhetstid omkring 2010 da han mimet sanger som var populære på tidspunktet. I Cahills mest kjente YouTube-video mimer han låta «Down On Me» sammen med rapstjerna 50 Cent. Videoen har over 60 millioner visninger.

Tidlig i YouTube-karrieren sang Cahill kjente sanger selv, samtidig som han lyttet til dem. Blant annet har videoen av at han synger hitlåta «Down» over fire millioner visninger.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer