Youtube-stjerne innrømmer å ha oppløst tre filmstudenter i syre

Er pågrepet i forbindelse med tre drap.

SIKTET: Christian Omar Palma Gutierrez, bedre kjent under artistnavnet QBA, er siktet for å ha oppløst tre lik i syre. Skjermdump: Youtube.
SIKTET: Christian Omar Palma Gutierrez, bedre kjent under artistnavnet QBA, er siktet for å ha oppløst tre lik i syre. Skjermdump: Youtube. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den meksikanske Youtube-stjernen Christian Omar Palma Gutierrez innrømmer å ha oppløst likene av tre drepte filmstudenter i syre, opplyser politiet i landet.

- Han var delaktig i de tre drapene, sier sjefetterforsker Lizette Torres.

Christian Omar Palma Gutierrez, bedre kjent under artistnavnet QBA, er en av to personer som er pågrepet i forbindelse med drapene på filmstudentene Salomon Aceves Gastelum (25), Daniel Diaz (20) og Marco Avalos (20).

De tre ble kidnappet, torturert og drept i delstaten Jalisco i forrige måned. Ifølge politiet skal Gutierrez ha forklart at han er tilknyttet narkotikakartellet Jalisco New Generation, og at han kvittet seg med likene av de tre studentene.

Palma Gutierrez er en profilert meksikansk rapper og har nesten 125.000 følgere på YouTube, der han har publisert en rekke musikkvideoer som omhandler temaer som vold og narkotika.

Gutierrez og den andre pågrepne vil bli siktet for kidnapping, ifølge aktoratet. Meksikansk politi jakter fortsatt på fem personer i forbindelse med drapene på de tre studentene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer