Zara Larsson er singel

Den svenske popstjerna (21) er singel for første gang siden hun var 14 år, bekrefter hun i et intervju med People.

MØTTE ALENE: Da Zara Larsson entret rød løper i anledning MTV Music Awards, var hun alene. Siden har ryktene svirret om at hun er singel. Foto: Evan Agostini / Invision / NTB Scanpix
MØTTE ALENE: Da Zara Larsson entret rød løper i anledning MTV Music Awards, var hun alene. Siden har ryktene svirret om at hun er singel. Foto: Evan Agostini / Invision / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske popstjerna Zara Larsson (21) og hennes kjæreste gjennom to år, modellen Brian Whittaker (20), har gått fra hverandre. Nå er artisten optimistisk med tanke på singeltilværelsen.

Bruddet bekreftes av Larsson i et intervju med People. Hun forteller at årsaken til bruddet er at hun på nåværende tidspunkt ikke har tid til et forhold.

- Jeg har bare ikke tid. Det går fint, ettersom jeg for øyeblikket er singel og begeistret over det. Jeg er ung, søt og må leve livet mitt. Jeg har ikke vært singel siden jeg var 14 år.

Videre forteller hun at hun egentlig ikke har tid til å leve ut singeltilværelsen heller.

- Krever mye energi

21-åringen sier at det er fint å slippe ansvaret som følger med et forhold.

- Man må sette av tid til å pleie alle relasjoner man har i livet, og det krever mye energi, forteller hun til kjendisnettstedet.

Etter halvannet år med spekulasjoner ble det i juli 2017 kjent at Larsson og Whittaker hadde funnet kjærligheten. Det hele ble bekreftet via Larsson selv, som delte et romantisk bilde av det populære paret på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer