Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Zara Larsson er singel

Den svenske popstjerna (21) er singel for første gang siden hun var 14 år, bekrefter hun i et intervju med People.

MØTTE ALENE: Da Zara Larsson entret rød løper i anledning MTV Music Awards, var hun alene. Siden har ryktene svirret om at hun er singel. Foto: Evan Agostini / Invision / NTB Scanpix
MØTTE ALENE: Da Zara Larsson entret rød løper i anledning MTV Music Awards, var hun alene. Siden har ryktene svirret om at hun er singel. Foto: Evan Agostini / Invision / NTB Scanpix Vis mer

Den svenske popstjerna Zara Larsson (21) og hennes kjæreste gjennom to år, modellen Brian Whittaker (20), har gått fra hverandre. Nå er artisten optimistisk med tanke på singeltilværelsen.

Bruddet bekreftes av Larsson i et intervju med People. Hun forteller at årsaken til bruddet er at hun på nåværende tidspunkt ikke har tid til et forhold.

- Jeg har bare ikke tid. Det går fint, ettersom jeg for øyeblikket er singel og begeistret over det. Jeg er ung, søt og må leve livet mitt. Jeg har ikke vært singel siden jeg var 14 år.

Videre forteller hun at hun egentlig ikke har tid til å leve ut singeltilværelsen heller.

HER ER TEGNENE: Den svenske artisten Zara Larsson og den britiske modellen Brian Whittaker har vært et par i to år. Nå virker det imidlertid ut som at forholdet kan ha tatt slutt. Video: Kine Falch. Programledere: Kine Falch og Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Krever mye energi

21-åringen sier at det er fint å slippe ansvaret som følger med et forhold.

- Man må sette av tid til å pleie alle relasjoner man har i livet, og det krever mye energi, forteller hun til kjendisnettstedet.

Etter halvannet år med spekulasjoner ble det i juli 2017 kjent at Larsson og Whittaker hadde funnet kjærligheten. Det hele ble bekreftet via Larsson selv, som delte et romantisk bilde av det populære paret på Instagram.

Turtelduene ikke vært beskjedne med sine kjærlighetserklæringer overfor hverandre. I løpet av det to år lange forholdet delte de stadig søte og kjærlige bilder av hverandre i sosiale medier.

DEPPA: Zara Larsson forteller på «Skavlan» at hun blir deppa av skjønnhetspresset. Video: NRK Vis mer

Trøblete start

I fjor avslørte imidlertid Larsson at forholdet ikke bare har vært en dans på roser.

Da de to møttes i virkeligheten for første gang var det på ingen måte kjærlighet ved første blikk - som først antatt.

- Han var en kjempepen gutt, men har man ikke kjemi er det ikke så mye man kan gjøre, fortalte 21-åringen.

Larsson avslører at første date ikke gikk som forventet, og at det tok ett og et halvt år før de ble kjærester.

- Vi gikk på noen dater, men det gikk sånn passe i begynnelsen.

Fant hverandre på Twitter

Flørten mellom Larsson og Whittaker startet ganske tilfeldig i 2015.

Den gang la den talentfulle svensken ut et innlegg på Twitter, som inneholdt to bilder av en mystisk, ung mann.

«Hvem er du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er du så fin, hvordan liker du eggene dine tilberedt om morgenen?», lød meldingen fra Larsson.

Halvannet år seinere avslørte 20-åringen overraskende nok at hun hadde møtt og forelsket seg i den «mystiske mannen» hun tidligere hadde etterlyst.

Da la nemlig Larsson ut et bilde på Instagram hvor hun omfavnet det som viste seg å være nettopp modellen Brian Whittaker:

«Han liker eggene sine som eggerøre», skrev Larsson, med referanse til ovennevnte innlegg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling