Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Comeback for «Dis»

Aune Sands utskjelte debutfilm «Dis» er tilbake. Den 22. februar kommer den på kino og fra sommeren også på video.

- Nå håper jeg den kan få et stille og rolig liv for seg selv, sier Aune Sand.

I fjor høst gjorde Sand det helt klart for kinopublikummet:

- «Dis» har fått mer enn nok oppmerksomhet - og det har jeg også, sa den sky kunstneren.

Men han holder ikke ord. «Dis» ble fra i går av sluppet ut på markedet igjen, og den 22. februar er det klart for et solid comeback for filmen som fikk knallhard medfart hos kritikerne. Da setter Rockefeller opp filmen i sin serie «Rock Cinema». Før sommeren skal også videoutgaven av filmen være klar.

Ombestemte seg

- Det ligger ikke noe dramatisk i det at jeg har ombestemt meg, sier Sand på telefon fra Manhattan, New York. Her jobber han med nye prosjekter han foreløpig ikke vil snakke om.

- Årsaken til at jeg stanset «Dis» i fjor var at jeg ville stoppe det hysteriet som oppsto rundt den. Det sto ikke i forhold til noe som helst. Nå tror jeg ting har roet seg ned, og jeg håper «Dis» kan få seile inn i solnedgangen. Publikum kan kanskje ta filmen for det den er denne gangen.

- I ettertid har jeg fått voldsomt mye positiv respons fra filmbransjen om «Dis».

Dette står i en veldig kontrast til mottakelsen i februar i fjor, og er en viktig årsak til at jeg nå vil ha filmen på video, sier Aune Sand.