Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jamie i Spektrum

14. april er datoen alle Jamie Walters-fans må krysse av i kalenderen: Da står stjernen fra «Beverly Hills» på scenen i Oslo Spektrum.

4500 billetter legges ut på lørdag, men blir de utsolgt, er det muligheter for å utvide.

Jamie Walters-billettene blir å få tak i på Posten, på Oslo Spektrums billettkontor og via Billettservice (telefon 815 33 133).

Og hovedpersonen virker ganske rolig og uanfektet av alt oppstyret.

- Det er kult! Det er moro! Det hører med når man er en ung mann i denne bransjen. Da må du regne med både unge fans og tenåringsjenter som skriker. Jeg synes det er gøy med ungdomemr som lar seg rive med, sier Jamie Walters.

Men du er ikke bekymret over at de glemmer deg til fordel for nye stjerner om et år eller to?

- Det er alltid grunn til å bekymre seg over det, men forhåpentligvis vokser de med meg - og jeg kommer også til å forandre meg, lover Jamie Walters.

Til sommeren går han i studio for å spille inn et nytt album som skal ut til høsten.

Da er det gått to år siden debuten kom ut, men det ligger fortsatt nye markeder og venter på den.

- De siste tre månedene har jeg tilbrakt mer tid i Europa enn i USA, og det hjelper: Jeg har solgt masse plater, sier han fornøyd.

Debutplata har for lengst passert gull i Norge, med 30 000 solgte. Han har egentlig sluttet i TV-serien «Beverly Hills», men regner med å være med på to-tre nye episoder.

I kveld dukker Jamie opp i «Wiese» på NRK.