Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

NYTT KRAV MOT FERGIE

LONDON (Dagbladet): Stormen rundt Fergie (hertuginnen av York) har ikke lagt seg. Nå har også hennes tidligere venn, den tåsugende Johnny Bryan, gått til erstatningssak. Han er selv konkurs og vil ha en tredjedel av pengene hun får for Budgie-bøkene.

Johnny Bryan (40) er en eventyrer fra Texas. Han ble venn med Fergie da hennes ekteskap med prins Andrew grunnstøtte. Bryan ble verdensberømt da en fotograf klarte å fotografere ham idet han sugde på hertuginnens tær under en ferietur de hadde sammen.

Johnny Bryan ble i mange år kalt hertuginnens «økonomiske rådgiver». I et intervju med Daily Express hevder han at hun lovet ham en tredjedel av inntektene fra barnebøkene om helikopteret Budgie. Han mener han gjorde bøkene til en salgssuksess.

Johnny Bryan vil ikke si hvor mye han krever, men Fergie er lovet 30 millioner kroner for rettighetene av amerikanske forretningsmenn. Bryans andel skulle derfor bli bortimot ti millioner.