Siri Mini Kalvig

Kortest til nå Skjørtene til TV 2s værvarsler, Siri M. Kallvig (26), er kortere enn noen sinne. Så korte at TV 2s sportsreporter og TV-vert Davy Wathne, i går kveld spesielt understreket poenget i sin introduksjon av værmeldingen.

- Vi er tilbake 18.50. I mellomtida kan du la deg underholde av Siri Kalvig, og i dag er det ikke bare værmeldingen som er kort, sa Wathne til folket.

- Ikke gjør nummer

Forrige gang fokus ble satt på skjørtene til Kallvig var under den voldsomme kuldeperioden tidligere i vinter. Da ble frysende nordmenn oppbrakte over at Kallvig spådde 20-30 grader minus over store deler av landet, ikledd superkorte skjørt.

- Davy er en morsom fyr, som alltid har noe på lur, sier Siri Kallvig. Hun synes ikke hennes korte skjørt er noe å gjøre et nummer av.

Hørte ikke

Selv verken så eller hørte hun introduksjonen til værmeldingen sekunder før hun var på lufta.

- Men kontrasten mellom dine superkorte skjørt og Theisens stø stil hos konkurrenten, er vel et moment i konkurransen, Kallvig?

- Ja, kontrastene er litt av vitsen, svarer hun.

Siri M. Kallvig sier at hun ikke har fått noen negative reaksjoner på skjørtelengden, verken fra kolleger på jobben eller fra seerne.

- Jeg distanserer meg fra slike problemstillinger, sier hun.

- Bevisst, Wathne?

På spørsmål til Davy Wathne, som for øvrig er tillitsvalgt blant journalistene i TV 2, om det er noen bevisst strategi å understreke Kallvigs skjørtelengde for å tekkes seerne, svarer han:

- Folk får tenke og mene hva de vil. Hvis en ønsker å se det slik, er det sikkert mulig.

Davy Wathne sa seg villig til å la seg avbilde sammen med Siri M. Kallvig i går kveld, men Kallvig avslo. Hun ønsker ingen fokusering på skjørtene.