Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Siri Mini Kalvig

Kortest til nå Skjørtene til TV 2s værvarsler, Siri M. Kallvig (26), er kortere enn noen sinne. Så korte at TV 2s sportsreporter og TV-vert Davy Wathne, i går kveld spesielt understreket poenget i sin introduksjon av værmeldingen.

- Vi er tilbake 18.50. I mellomtida kan du la deg underholde av Siri Kalvig, og i dag er det ikke bare værmeldingen som er kort, sa Wathne til folket.

- Ikke gjør nummer

Forrige gang fokus ble satt på skjørtene til Kallvig var under den voldsomme kuldeperioden tidligere i vinter. Da ble frysende nordmenn oppbrakte over at Kallvig spådde 20-30 grader minus over store deler av landet, ikledd superkorte skjørt.

- Davy er en morsom fyr, som alltid har noe på lur, sier Siri Kallvig. Hun synes ikke hennes korte skjørt er noe å gjøre et nummer av.

Hørte ikke

Selv verken så eller hørte hun introduksjonen til værmeldingen sekunder før hun var på lufta.

- Men kontrasten mellom dine superkorte skjørt og Theisens stø stil hos konkurrenten, er vel et moment i konkurransen, Kallvig?

- Ja, kontrastene er litt av vitsen, svarer hun.

Siri M. Kallvig sier at hun ikke har fått noen negative reaksjoner på skjørtelengden, verken fra kolleger på jobben eller fra seerne.

- Jeg distanserer meg fra slike problemstillinger, sier hun.

- Bevisst, Wathne?

På spørsmål til Davy Wathne, som for øvrig er tillitsvalgt blant journalistene i TV 2, om det er noen bevisst strategi å understreke Kallvigs skjørtelengde for å tekkes seerne, svarer han:

- Folk får tenke og mene hva de vil. Hvis en ønsker å se det slik, er det sikkert mulig.

Davy Wathne sa seg villig til å la seg avbilde sammen med Siri M. Kallvig i går kveld, men Kallvig avslo. Hun ønsker ingen fokusering på skjørtene.