Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Take That oppløses til høsten

LONDON (Dagbladet): Britenes toppgruppe Take That kommer til å bli oppløst etter neste turné, hevder flere britiske aviser. Men norgesbesøket i mars står neppe i fare.

Gruppa har innkalt til pressekonferanse i Manchester i dag for å imøtekomme alle ryktene som har virret den siste tida.

I juli i fjor gikk Robbie Williams (21) ut av gruppa for å starte solokarriere. Nå planlegger Gary Barlow (25) å gjøre det samme. Han sa til The Sun etter turneen sist år at det nærmet seg slutten for gruppa:

- Jeg stirret ut over publikum og innså at den flatbrystede 13-åringen som hjalp oss i gang, nå var blitt 18 år og hadde fått store pupper. Jeg innså at på samme måte som fansen har vokst, så må også vi vokse.

Det betyr bare én ting: å splitte opp gruppa.

Popmusikerne er blitt mangemillionærer. Gary Barlow har lagt seg opp en formue på 65 millioner kroner, og Jason Orange, Howard Donald og Mark Owen er gode for om lag 15 millioner kroner hver.

Gruppa fikk sin første store hit i juli 1993 med singelen «Pray», og seinere er det blitt seks topp-plasseringer i England. I Norge har ikke CD-salget nådd de store høyder, men fjorårets «Nobody Else» er solgt i 26 000 eksemplarer. Singlen «Back For Good» fra denne CD-en stoppet på 20 000 solgte.

En ny single og et album er på trappene, og gruppa planlegger en turné til før den oppløses til høsten.

10. mars kommer Take That etter planen til Norge, blant annet for å opptre i NRK 1-programmet «Midt i smørøyet».