Aller

Beste kredittkort – Sammenlign alle kredittkort her

Sammenlign kredittkort her. Dagbladet Kredittkort er en sammenligningstjeneste for kredittkort. Kredittkortmarkedet er uoversiktlig og det kan være vanskelig å finne det beste kredittkortet for ditt behov. Her får du informasjon om kredittkort og kan sammenligne kredittkortene på det norske markedet. Vi utsteder ikke kredittkort, vi presenterer de beste kredittkortene så du kan gjøre veloverveide valg når du skal søke kredittkort.

Det kan være vanskelig å finne beste kredittkort - skal du ha et kredittkort med bonus eller er du ute etter et kredittkort med bensinrabatt? Hva er forskjellen mellom Bank Norwegians kredittkort og det populære Re:member kredittkortet? Hvilket kredittkort er billigst? Leter du etter kredittkort med reiseforsikring?

Her kan du sammenligne kredittkort for å finne det beste kredittkortet for deg. Enten du leter etter et kredittkort med lav rente, bra bonusordning, god forsikring eller lang betalingsperiode - du finner informasjonen du leter etter hos Dagbladet Kredittkort. Dagbladet kredittkort behandler ikke søknader om kredittkort. Vi presenterer en oversikt over de beste kredittkortene på markedet.

Kredittkort – hva er det?

Et kredittkort er et kort der du låner penger hver gang du handler. Når du gjør et kjøp med ditt kredittkort låner du disse pengene fra banken. Du kan handle selv om du ikke har penger på bankkontoen din. Du får en kreditt fra banken, denne kreditten har en øvre grense som settes utfra dine økonomiske forhold.

Banken setter en individuell kredittgrense og du kan ikke bruke mer penger enn kredittgrensen tilsier før du har betalt den siste fakturaen din på det lånte beløpet. Alle kjøp som gjøres med kredittkortet registreres av banken. Et kredittkort opererer med en såkalt rammekreditt – det betyr at du selv velger hvor mye du vil låne på kortet innenfor en satt kredittramme.

Dagbladet Kredittkort – din guide til kredittkort

Hos Dagbladet Kredittkort finner du all informasjon du trenger om kredittkort – vi guider deg til det beste kredittkortet for ditt bruk. Vi utsteder ingen kort selv men gir deg tips og råd for at du skal kunne velge der beste og billigste kredittkortet. Vi presentere en liste over de mest populære kredittkortene i Norge.

Beste kredittkort - Sammenlign alle kredittkort her

Ordet kreditt kommer fra det latinske ordet credere som betyr å tro

Kredittkort fordeler:

 • Kredittkort er kostnadseffektivt og tilgjengelig: Å ha et kredittkort trenger ikke å være dyrt, og hvis du ikke har brukt all kreditten din, har du alltid tilgang til penger.
 • Kredittkort har tilbud og rabatter: Kredittkort gir ofte rabatter og  tilbud, det kan være alt fra billigere inngang til fornøyelsesparker eller rabatter på reiser til billigere drivstoff til bilen.
 • Mange har forsikring: Kredittkort kommer ofte med forskjellige typer reiseforsikring, men det kan også være andre forsikringer knyttet til e-handel.
 • Flere kort har bonus: Mange kort lar deg samle bonuser, som gir poeng, som du deretter kan løse inn.
 • Bra oversikt over kjøp med kredittkort: På fakturaen ser du enkelt hva du har brukt penger på og du får et bra økonomisk overblikk.

Ulemper med et kredittkort:

 • Høy rente: om du ikke betaler ned innen forfallsdato.
 • Avgifter: sjekk alltid eventuell årsavgift og andre gebyr.

Kredittkort definisjon: Hva er et kredittkort

Et kredittkort gir deg kreditt ved kontantuttak eller kjøp av varer og tjenester

Kredittkort og bankkort – hva er forskjellen?

Både bankkort og kredittkort er betalingskort, men de fungere på  forskjellige måter.

Et vanlig bankkort (debetkort) er et kort som er direkte koblet til din bankkonto. Bankkortet er knyttet til bankkontoen din og pengene trekkes direkte når du bruker bankkortet. Du blir trukket penger med det samme du handler. Finnes det ikke penger på kontoen som er knyttet til debetkortet så kan du ikke handle.

Med et kredittkort samles derimot alle kjøpene dine i stedet på en faktura som du betaler i slutten av måneden. Betaler du hele summen før forfallsdato har du på de fleste kredittkort i prinsippet et gratis lån. Venter du derimot med å betale og deler opp fakturaen i flere innbetalinger begynner renter og avgifter å tikke. Med et kredittkort låner du altså pengene fra banken og du kan handle selv om du ikke har penger på bankkontoen din. Du får en kreditt fra banken, denne kreditten har en øvre grense som settes utfra dine økonomiske forhold. Denne kreditten er ofte gratis fram til forfallsdato, så betaler du fakturaen i tide så koster det ikke noe ekstra.

Beste kredittkort - Sammenlign alle kredittkort her

Mange kredittkort har rentefri betalingsutsettelse på 43 – 60 dager

Hvorfor bør du ha et kredittkort?

Mange skaffer et kredittkort som en ekstra buffer for store uforutsette utgifter som kjøp av nye hvitevarer eller om bilen uventet  må på verksted. Ved å betale med kredittkort kan du unngå å bruke av sparepenger og du kan betale tilbake når du får lønn neste måned. Utover dette har kredittkort ofte andre fordeler og forsikringer som ditt vanlige bankkort ikke har. Dette kan være reiseforsikring og avbestillingsbeskyttelse. Å bruke et kredittkort kan gi bedre økonomisk oversikt og kan i mange tilfeller være tryggere og mer fordelaktig enn andre betalingsmåter.

Mens det er fordeler ved å ha et kredittkort, er det viktig å bruke det ansvarlig. Du bør betale regningene i tide for å unngå høye renter og gebyrer, og unngå å bruke mer kreditt enn du har råd til å betale tilbake.

Derfor velger mange å skaffe et kredittkort

 • Et kredittkort gir deg økt fleksibilitet når det kommer til betaling. Du kan handle og betale for varer og tjenester selv om du ikke har nok penger på bankkontoen din akkurat da. Dette kan være spesielt nyttig i nødsituasjoner eller når du trenger å gjøre større kjøp.
 • Mange kredittkort tilbyr belønningsprogrammer og fordeler. Dette kan inkludere cashback, bonuspoeng som kan innløses for reiser eller produkter, rabatter hos utvalgte forhandlere, forsikringsdekning og mye mer. Ved å utnytte disse fordelene kan du spare penger og få ekstra verdi av kredittkortet ditt.
 • Kredittkort gir ekstra sikkerhet og beskyttelse når du handler. Hvis du opplever svindel eller uautoriserte transaksjoner, kan du enkelt rapportere det til kredittkortselskapet, og de vil vanligvis hjelpe deg med å håndtere situasjonen. I tillegg kan kredittkort tilby forsikringsdekning, for eksempel reiseforsikring eller kjøpsbeskyttelse, som kan gi deg ekstra trygghet når du er ute og handler.
 • Med kredittkort får du oversikt over dine utgifter. Månedlige kredittkortutskrifter viser detaljert informasjon om alle kjøpene du har gjort i løpet av perioden. Dette kan være nyttig for å holde styr på budsjettet ditt, analysere forbruksmønstre og identifisere områder der du kan spare penger.

Tenk på følgende ved valg av kredittkort

Ett kredittkort kan være et bra tilskudd til økonomien om det brukes rett. Vær alltid bevist på hvor mye du låner og betal tilbake summen før renten begynner å løpe. Om du vet at du kommer til å dele opp betalingen over flere måneder velg kredittkortet med lavest rente, eller vurder et forbrukslån isteden.

Stor konkurranse på kredittkortsmarkedet

Konkurransen om kredittkortskundene er stor og de fleste kredittkort på markedet har ingen årsavgift. Derimot må du være oppmerksom på andre avgifter som fakturaavgift og valutapåslag. Det lønner seg alltid å ha oversikt over rentenivået – både den nominelle renten samt den effektive renten. Den effektive renten forteller hva kredittkortet faktisk koster deg med alle avgifter og gebyr. Sammenlign alltid nøye før du velger kredittkort, så du velger det som er rett for deg.

Når du velger kredittkort – tenk på dette!

Gjør en nøye sammenligning mellom renter og avgifter på de forskjellige kortutstederne. Velg deretter det kredittkortet som passer ditt betalingsmønster best.

Det vil alltid lønne seg å betale ned kredittkortgjelden innen forfallsdato – gjør du ikke det kommer rentesatsen bli høy og kredittkortet blir dyrt. Tenk også på hva du skal bruke kredittkortet til. Kjører du mye bil kan du for eksempel spare mye penger på et kredittkort som har en bra drivstoffrabatt.

Noen av de mest populære kredittkort er:

Beste kredittkort - Sammenlign alle kredittkort her

Se alltid på den effektive renten

4 bra grunner til å skaffe et kredittkort

Det er mange fordeler med et kredittkort. Du får fordeler som rabatt og cashback. Med et kredittkort har du alltid en økonomisk buffer om det dukker opp uventede utgifter.

 • Kredittkortet gir ekstra trygghet når du handler på nettet – du er beskyttet av beskyttet av finansavtaleloven som sikrer deg mot misbruk og feil under kjøpsprosessen.
 • Du har en økonomisk buffer – med et kredittkort har du penger til uforutsette utgifter.
 • Du får forsikringer når du betaler med kortet – mange kredittkort har bra reiseforsikring og andre forsikringer.
 • Bonusordninger og cashback på kredittkortet kan spare deg mange tusen i løpet av et år.

Beste kredittkort Norge

Hvilket kredittkort er det beste kredittkortet i Norge? Det er veldig individuelt og du bør sammenligne kortenes vilkår nøye for å finne det beste kredittkortet utfra din økonomi og ditt forbruk. Vi har sammenlignet de mest brukte kredittkort i Norge så du enkelt kan finne det beste av alle kredittkort i Norge. Du kan selv enkelt sortere ut de som passer dine behov best. Da det ikke finnes et kort som dekker alle behov 100% er det viktig å sammenligne kredittkortets rente og gebyr samt rabatter og bonuser. Det er store forskjeller så gjør en sammenstilling over hvilke parameter som er viktige for deg når det kommer til kredittkort.

 • Det finnes mange ulike kredittkort tilgjengelig i Norge.
 • Kredittkort gir deg muligheten til å låne penger og betale senere.
 • I Norge er de vanligste kredittkort Visa, Mastercard eller Amex.
 • Banker som DNB, Nordea, Danske Bank, Sparebank 1, yA Bank, Bank Norwegian, Santander og flere tilbyr kredittkort i Norge.

 

Det er alltid viktig å gjøre grundig research og sammenligne ulike kredittkort før du tar en beslutning. Betingelser og tilbud kan endre seg over tid, så det er lurt å sjekke oppdatert informasjon fra kredittkortutstederne eller sammenligningssider for å finne de beste kredittkortene i Norge.

Beste kredittkort - Sammenlign alle kredittkort her

Beste kredittkort 2023

Det beste kredittkort 2023 finner du hos Dagbladet Kredittkort. Vi oppdaterer siden kontinuerlig for at du skal kunne finne det beste kredittkortet for 2023 og tilkommer det nye kredittkort på markedet legger vi til disse løpende. Vi går igjennom fordeler og ulemper med alle nye kredittkort i 2023 så du alltid har full oversikt over kredittkort i Norge.

I denne guiden sammenligner vi kredittkortene på det norske markedet og gir deg både fordeler og ulemper med disse så du enkelt kan velge det beste kredittkort for deg! Hold deg oppdatert på det seneste innen kredittkort og sammenlign alle vilkårene nøye før du bestemmer deg – på den måten er du sikker på at du velger det beste kredittkortet for deg! Det er gratis å søke kredittkortene på listen og du får en bra oversikt over de forskjellige kredittkortene på markedet.

Slik søker vi kredittkort 2023

Det forventes at det tilkommer nye kredittkort på markedet i 2023. En relativt ny trend i kredittkortmarkedet er kredittkortmeglere – altså banker der du kan sende en søknad og få svar fra flere kredittkortutstedere. Det forventes at vi kommer se mer av denne måten å søke kredittkort på i 2023. I 2023 vil vi spare tid og få det beste kredittkortet med kun en søknad.

Hvordan søke kredittkort på nett?

Når du har lest anmeldelsene på Dagbladet kredittkort og har fått en ide om hvilket kort du vil ha, er det på tide å søke. Søk kredittkort men sørg for at du har all relevant informasjon først.

Slik gjør du for å søke kredittkort:

 • Klikk på den grønne knappen med teksten «Gå videre» på det kortet du har bestemt deg for. Dette vil lede deg til kortutstederens nettsted.
 • Du fyller ut søknaden på kortutstederens nettsted. Du kommer bli bedt om personnummer og andre personlige opplysninger. Du signerer oftest avtalen med BankID.
 • Kredittgiver gjennomfører en kredittsjekk på deg før du får tilbud om kredittkortet. Du får ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.
 • Du får ofte svar på kredittkortsøknaden på dagen, men det kan også gå noen dager før du får svar.
 • Blir søknaden godkjent kommer kredittkortet i posten.
 • Fikk du avslag på søknaden? Det er ofte en god grunn til at du ikke får godkjent søknaden. Det kan være faktorer som din alder, din økonomiske situasjon og din kredittverdighet.

Beste kredittkort med drivstoffrabatt

Drivstoffrabatt er en viktig faktor for mange når de velger kredittkort. Bensin og drivstoff er dyrt i Norge og kjører du mye kan du spare mange penger på å velge et kredittkort med drivstoffrabatt.

Et bensinkort kan gi fast rabatt på bensinstasjoner eller fast rabatt på alt du kjøper med kortet. Norwegian kredittkort er et eksempel på et kort som gir rabatt på alt du handler med kortet – så bruker du dette kredittkortet når du tanker drivstoff får du rabatt eller såkalt cashback på summen. Bensinkort er ofte knyttet til en bestemt bensinkjede så velg det kredittkortet som er knyttet til bensinstasjonen du tanker mest på.

Det finnes også kredittkort som gir rabatt per liter bensin og bonuskort som gir oppspart bonus på den bensinen du tanker. På de beste bensinkortene kan du spare opptil 90 øre per liter drivstoff om du kombinerer rabatt og cashback. Mange bensinkort gir også rabatt på hotell og leiebil, samt mer generell rabatt på annen shopping.

Se beste bensinkort her
Beste kredittkort - Sammenlign alle kredittkort her

Beste kredittkort for reisen

Med kredittkortet i lommen blir ferien enklere og den kan bli billigere om du velger kredittkortet med best rabatt og gebyrfrie uttak i utlandet.

Nordmenn har lenge sverget til Bank Norwegian Visa kredittkort som det beste kredittkortet for reise, og vi må si oss enige – med 1% bonus på all bruk som kan tas ut i flybilletter og gebyrfrie uttak i utlandet er dette et av de beste reisekortene i dag! Det finnes også flere andre reisekort på markedet med bra reiseforsikring og andre fordeler som kommer godt med på ferien. Noen kredittkort har egenandelsforsikring på leiebil og er det perfekt til bilferien. Credits Gold er også et populært kredittkort med reiseforsikring

Med så mange bra reisekort er det viktig å sammenligne kredittkortene nøye for å kunne velge det som passer ditt reisemønster og forbruk best. Det kan være forskjeller i reiseforsikringen og gebyrer på uttak samt fordeler som rabatter på billetter, hoteller og leiebil.

Se beste reisekort her
Beste kredittkort - Sammenlign alle kredittkort her

Hvor lang tid tar det å få kredittkort?

I Norge må alle som søker kredittkort gjennomgå en kredittsjekk først. Derfor kan du ikke få et kredittkort på dagen. Du kan få svar på kredittsjekken på dagen og dermed også godkjent søknaden din om denne er ok. Gjeldsregisteret gjør det lett for banker og kortutstedere å utføre kredittsjekk og gi deg et hurtig svar på søknaden. Det vil derimot ta ytterlige noen dager før et fysisk kredittkort kommer hjem til deg. Hvis søknaden din blir godkjent og du i tillegg signerer avtalen med BankID, kan prosessen gå fortere.

Du kan altså få et kredittkort godkjent på dagen men det tar minst et par dager før du har kortet hjemme hos deg. Kredittkortet og PIN koden sendes aldri samtidig så det vil ta ytterlige noen dager ekstra før du kan begynne å bruke kredittkortet.

Hvilket er det beste kredittkortet for deg?

Kredittkort markedet er stort og uoversiktlig. Det kan være vanskelig å finne det kortet som er passer best for akkurat ditt forbruk. På Dagbladet Kredittkort sammenligner vi kredittkortene på det norske markedet og gir deg både fordeler og ulemper med disse så du enkelt kan velge det beste kredittkort for deg!

Se vår kredittkort test

Hold deg oppdatert på det seneste innen kredittkort og sammenlign nøye før du bestemmer deg – på den måten er du sikker på at du velger det beste kredittkortet for deg! Les våre resesjoner på hver enkelt kort eller se vår kredittkort test for mer info om forskjellige bruksområder for ulike kort.

Rente og gebyr på kredittkort

Hva skal du bruke kredittkortet til? Betaler du alltid ned kredittkortgjelden innen forfallsdato? Dette er to viktige spørsmål du bør stille til deg selv før du velger kredittkort.

Skal du ha kredittkortet som et lån bør fokus ligge på den effektive renten. Den effektive renten viser hvor mye lånet på kredittkortet koster deg. Tenk på at om du ikke betaler ned kredittkortets gjeld innen forfallsdato så kan kredittkortet bli en meget dyr affære. Betaler du ned lånet innen forfallsdato kan du med god samvittighet bruke kredittkortet til det meste.

Beste kredittkort - Sammenlign alle kredittkort her

Store forskjeller mellom kredittkort

Det er store forskjeller på gebyrene hos de forskjellige kredittkortene. Noen har høye gebyrer ved kontantuttak og hos andre kan du ta ut penger fra minibank gratis. Sammenlign alltid gebyrsatsene før du bestemmer deg så du velger det kredittkortet som er best for deg!

Kredittkort med rabatt, cashback og bonus

Det finnes store penger å spare på å betale kjøpet med kredittkort – se vår sammenligning for å velge det bonusprogrammet og rabattordningen som gir mest tilbake i din lommebok.

 • Kredittkort med kickBack eller cashBack – du får tilbakebetaling på alle kjøp du har gjort med kredittkortet.
 • Rabatter – du får rabatt når du handler med kredittkortet hos utvalgte samarbeidspartnere.
 • Bonus – du sparer bonuspoeng som du kan benytte ved senere kjøp – et av de beste eksemplene er Norwegian kortet – der du kan ta ut bonus i nye flyreiser med Norwegian.
Se alle rabattkort

Kredittkort for dagligvarer

En gjennomsnittsfamilie i Norge bruker opptil 11000 kroner i mat per måned. Det finnes flere kredittkort på markedet som gir bonus og cashback når du handler. Når det kommer til dagligvarer er det mye penger å spare på å velge et kredittkort som lar deg opptjene bonus på innkjøp du gjør hver uke. Et bra eksempel er Ikano Visa  som lar deg få 2 % rabatt på dagligvarer. Med dette kredittkortet kan du spare penger på mat og andre dagligvarer, om man alltid betaler ned fakturaen i tid vil du kunne spare mye på å bruke dette kortet til matvareinnkjøp.

Beste kredittkort - Sammenlign alle kredittkort her

Kredittkort med forsikring

Kredittkort inkluderer ofte en reise- og avbestillingsforsikring. Når du betaler over 50% av reisens verdi med kredittkortet får du ofte en forsikring som dekker deg, din familie og andre medreisende på turen. I mange tilfeller er kredittkortenes reiseforsikring bedre og har bredere dekning enn vanlige helårsforsikringer. De fleste kort har reise- og avbestillingsforsikring. De kredittkortene som ikke har reiseforsikring inkludert har ofte forsikringer som ekstra tilvalg så du selv kan velge forsikringer som passer deg. Kredittkortenes forsikringer er ofte meget bra – og ofte både billigere og bedre enn forsikringer fra større forsikringsselskap. Du kan enkelt velge kredittkort med reiseforsikring på Dagbladet Kredittkort.

Beste kredittkort - Sammenlign alle kredittkort her

Et kredittkort kan, med ansvarsfullt bruk, være en tilgang til din privatøkonomi

Forsvarlig bruk av kredittkort

Et kredittkort kan, med ansvarsfullt bruk, være en tilgang til din privatøkonomi. Bruker du kortet forsvarlig kan du faktisk spare flere tusen kroner per år på å bruke et kredittkort når du handler.

3 tips for bruk av kredittkort

 • Bruk betalingsutsettelsen på kredittkortet – men unngå betalingsutsettelsen på fakturaen!
   Alle kredittkort har en betalingsfri periode fram til fakturaen kommer – i denne perioden har du i prinsipp et gratis lån. Denne perioden skal ikke blandes sammen med betalingsutsettelsen du får tilbud om på fakturaen. Benytter du denne kommer du til å betale dyre renter. Betal alltid ned hele summen på fakturaen før forfallsdato!
 • Ha flere kredittkort og bruk de på bestemte områder der du sparer mest.
  Ved å bruke kredittkortet til bestemte områder som for eksempel bensin eller mat kan du enklere utnytte bonuser og rabatter knyttet til kortet. Du får også en bedre oversikt over ditt forbruk innenfor de varegruppene der du bruker kortet og kan dermed gjøre smarte økonomiske valg.
 • Unngå spontankjøp og bruk aldri mer enn du kan betale ned innen forfallsdato.
  Ved å planlegge innkjøp med kredittkort og bruke kortet forsvarlig kan du både få mer oversikt og spare mye penger i løpet av et år. Betaler du derimot ikke ned kredittkortgjelden i tide kan du ende opp med å betale opptil 30% i renter på de lånte pengene.

Er kredittlån og kredittkort det samme?

Når du skal søke kredittkort får du mulighet til å ta kredittlån innenfor en satt låneramme. Kredittlånet du får innvilget på kredittkortet er tilgjengelig for deg å bruke – du velger selv hvor mye du ønsker å benytte av din innvilgede rammekreditt. Har du en kredittramme på 100 000 kroner på kredittkortet og bruker 50 000 kroner  av disse betaler du kun renter på de 50 000 du har tatt som kredittlån.

Det er viktig å huske at et kredittkort er et kredittlån. Betaler du tilbake kredittlånet før fakturadato så er de fleste kredittkortet i prisippet et gratis lån.

Spørsmål og svar om kredittkort

Et kredittkort er ikke et vanlig bankkort – altså det du fikk av banken når du ble kunde der. Et kredittkort er et kort der du låner penger hver gang du handler. Banken setter en individuell kredittgrense og du kan ikke bruke mer penger enn kredittgrensen tilsier før du har betalt den siste fakturaen din på det lånte beløpet. Alle kjøp som gjøres med kredittkortet registreres av banken.

Nei – alle kredittkort har ikke reiseforsikring. Men det finnes mange som har det. Da må ofte 50% av reisen betales med kredittkortet. Se vår sammenligning og bruk filterfunksjonen for å finne kredittkort med reiseforsikring.

Det spørs hva du skal bruke kredittkortet til. De fleste kredittkort har fordeler og ulemper. Gå nøye igjennom hva du skal bruke kredittkortet til. Hvordan du skal betale fakturaen? Det er stor forskjell på om du betaler av kredittkortlånet før forfallsdato eller om du velger å betale litt etter hvert. Skal du for eksempel bruke kortet til å fylle bensin og drivstoff – se etter kortet med beste drivstoff avtale.

Nei. I Norge må banker og långivere ta en kredittsjekk før de innvilger søknad om kredittkort.

Dagbladet Kredittkort er et kommersielt samarbeid mellom Dagbladet og Affilijet Operations AB.

Et kredittkort er et betalingskort der du i prinsipp låner penger fra banken / kortutsteder. Dette lånet er gratis fram til forfallsdato, så betaler du fakturaen i tid har du et gratis lån.

Når du betaler med et kredittkort ved netthandel er du beskyttet av beskyttet av finansavtaleloven mot misbruk og feil under kjøpsprosessen.

Det betyr et lån som kan kan trekkes opp innenfor en bestemt kredittramme. På et kredittkort bestemmer du selv hvor mye du vil låne på kortet innenfor en bestemt kredittramme.

Rentefri betalingsutsettelse er den perioden du låner pengene rentefritt på  kredittkortet. De fleste kredittkort har en rentefri betalingsutsettelse på mellom 43 og 60 dager. Betaler du tilbake beløpet innen den rentefrie perioden går ut har du i prinsippet et gratis lån. Merk! Det finnes kredittkort der renten begynner å løpe ved betalingstidspunktet – så se nøye igjennom villkårene før du velger kredittkort.

En kredittvurdering – eller en kredittsjekk som det også kalles er en sjekk som kortutgiver gjør av din betalingsevne og kredittverdighet. Denne legger grunnlaget om du får godkjent din søknad om kredittkort eller ikke.

Om du skal skaffe kredittkort er det viktig at du har kontroll over din privatøkonomi. Et kredittkort kan være lurt å ha – forutsatt at du betaler ned fakturaen innen den rentefrie perioden er over.

Trenger du å låne en større sum enn rammen på kredittkort? Sammenlign forbrukslån opptil 600 000 hos Dagbladet Forbrukslån.

Letar du efter ett svenskt kreditkort? Jämför kreditkort hos Expressen Låneguiden.

Kildehenvisning:

Dette er noen av nettsidene Dagbladet Kredittkort har hentet informasjon fra.
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  TF Bank Mastercard

  4.5/5

  TF Bank Mastercard

  4.5/5

  Slik vurderer vi

  TF Bank Mastercard

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  26.69%

  Betalingsutsettelse

  43 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  26.69%

  Betalingsutsettelse

  43 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel:Eff. rente 26,69% kr 25.000 o/12 mnd, kost. 3 337.- Totalt kr. 28 337.-
  Slik vurderer vi
  Gebyrfritt
  ID-tyveriforsikring inkludert
  Reiseforsikring inkludert
  Krav til inntekt:
  150 000 kr
  Aldersgrense:
  18 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1.75 %
  Populært
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Lendo kredittkort

  3.5/5

  Lendo kredittkort

  3.5/5

  Slik vurderer vi

  Lendo kredittkort

  Shopping Insurance
  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  26.69%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  26.69%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0

  Annonselenke
  Søk her
  Eff. Rente 26,69%, kr 25.000 o/12 mnd. Kostnad kr 3.337. Totalt kr 28.337. Ulike kort har ulike renter.
  Slik vurderer vi
  1 søknad - 5 banker
  Uforpliktende tjeneste
  Velg det beste kortet for deg
  Krav til inntekt:
  120 000
  Aldersgrense:
  20
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75%
  1 søknad - 5 kort
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Bank Norwegian Visa

  4.5/5

  Bank Norwegian Visa

  4.5/5

  Slik vurderer vi

  Bank Norwegian Visa

  Shopping Insurance Travel
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.4%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.4%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 24,4%, 15.000 o/12 mnd, kostnad 1.849. Totalt: 16.849.
  Slik vurderer vi
  Bonusprogram
  Folkets favoritt
  CashPoints
  Krav til inntekt:
  120 000 kr
  Aldersgrense:
  18 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75 %
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Trumf Visa Kredittkort

  3/5

  Trumf Visa Kredittkort

  3/5

  Slik vurderer vi

  Trumf Visa Kredittkort

  Shopping
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  27.19%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  27.19%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0

  Annonselenke
  Søk her
  Effektiv rente 27,19%, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 047 kr. Totalt 17 047 kr.
  Slik vurderer vi
  Dagligvarerabatt
  Reiseforsikring
  Kostnadsfritt
  Krav til inntekt:
  0
  Aldersgrense:
  18
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,90%
  Anbefalt
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Zensum Kredittkort

  3/5

  Zensum Kredittkort

  3/5

  Slik vurderer vi

  Zensum Kredittkort

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  26.07%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  26.07%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0

  Annonselenke
  Søk her
  Eff. Rente 26,07%, kr 25.000 o/12 mnd. Kostnad kr 3.265. Totalt kr 28.265. Ulike kort har ulike renter.
  Slik vurderer vi
  1 søknad - flere kort
  Sammenlign flere tilbud
  Gratis og uforpliktende søknad
  Krav til inntekt:
  120 000
  Aldersgrense:
  20
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75
  1 søknad - 5 kort
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Santander Red Visa

  4/5

  Santander Red Visa

  4/5

  Slik vurderer vi

  Santander Red Visa

  Shopping
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  17.12%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  17.12%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff.rente 17,1 %, 15 000 o/12 mnd, kostnad kr. 1323. Totalt kr. 16 323
  Slik vurderer vi
  En av markedets laveste renter
  Kickback
  Stort fordelsprogram
  Krav til inntekt:
  50 000 kr
  Aldersgrense:
  20 år
  Reiseforsikring:
  Nei
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75 %
  Stort fordelsprogram
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Morrow Bank Mastercard

  3.5/5

  Morrow Bank Mastercard

  3.5/5

  Slik vurderer vi

  Morrow Bank Mastercard

  Shopping Insurance Travel
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.42%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.42%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 24,42 %, 12 000 kr o/12 mnd, kostnad 1 481 kr, totalt 13 481 kr.
  Slik vurderer vi
  Helt gebyrfritt
  Bra rabattkort
  Bonus på alle kjøp
  Krav til inntekt:
  50 000 kr
  Aldersgrense:
  20 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75 %
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Ikano Visa

  4/5

  Ikano Visa

  4/5

  Slik vurderer vi

  Ikano Visa

  Shopping Insurance Travel
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.55%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.55%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 24,55 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 2 001,- Totalt: 17 001kr
  Slik vurderer vi
  Rabatt hos Shell
  2% Dagligvarerabatt
  50 dager rentefri betalingsperiode
  Krav til inntekt:
  200 000
  Aldersgrense:
  23
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Nei
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  2%
  Dagligvarerabatt
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Flexi Visa kredittkort

  4/5

  Flexi Visa kredittkort

  4/5

  Slik vurderer vi

  Flexi Visa kredittkort

  Shopping
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.6%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.6%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349
  Slik vurderer vi
  Markedets beste drivstoffkort
  Valgfri bonus
  Inntil 25 % rabatt hos utvalgte butikker
  Krav til inntekt:
  50 000 kr
  Aldersgrense:
  20 år
  Reiseforsikring:
  Nei
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75 %
  Rabatt på shopping
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Gebyrfri Visa

  3/5

  Gebyrfri Visa

  3/5

  Slik vurderer vi

  Gebyrfri Visa

  Shopping Travel
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  23.40%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  23.40%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff.rente 23,4%,5 000,-, o/12 mnd, kostnad kr. 1.780. Totalt kr. 16.780
  Slik vurderer vi
  Helt gebyrfritt i hele verden
  Rabatter gjennom DealPass
  Forsikringer
  Krav til inntekt:
  120 000
  Aldersgrense:
  20
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75
  Bra til netthandel
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  365Privat Mastercard

  4/5

  365Privat Mastercard

  4/5

  Slik vurderer vi

  365Privat Mastercard

  Shopping
  Maks kreditt

  50 000 kr

  Effektiv rente

  25.53%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  50 000 kr

  Effektiv rente

  25.53%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929
  Slik vurderer vi
  3,65 % cashback + 34 øre/l på Esso
  2 % cashback på alle andre stasjoner
  Rabatt på leiebil
  Krav til inntekt:
  250 000 kr
  Aldersgrense:
  21 år
  Reiseforsikring:
  Nei
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  2%
  Drivstoff rabatt
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Motty Kredittkort

  3/5

  Motty Kredittkort

  3/5

  Slik vurderer vi

  Motty Kredittkort

  Shopping Travel
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  17.06%

  Betalingsutsettelse

  30 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  17.06%

  Betalingsutsettelse

  30 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente fra 17.06% 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 3 957 kr, totalt 48 957 kr.
  Slik vurderer vi
  En søknad - flere kredittkort
  Sparer tid
  Uforpliktende søknad
  Krav til inntekt:
  200 000 kr
  Aldersgrense:
  23 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75
  1 søknad - 3 kort
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Re:member Black Mastercard

  4.5/5

  Re:member Black Mastercard

  4.5/5

  Slik vurderer vi

  Re:member Black Mastercard

  Shopping Insurance Travel
  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  29.89%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  29.89%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 29,89 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 695 kr. Totalt 16 695kr
  Slik vurderer vi
  Rabatt hos over 200 samarbeidspartnere
  Kontaktløs betaling med Apple Pay
  Høy kredittgrense
  Krav til inntekt:
  120 000 kr
  Aldersgrense:
  18 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1.75 %
  Bra rabattkort
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Re:member Gold Mastercard

  3/5

  Re:member Gold Mastercard

  3/5

  Slik vurderer vi

  Re:member Gold Mastercard

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  23.32%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  23.32%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 23,32 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 381 kr. Totalt 16 381kr
  Slik vurderer vi
  Intill 45 dagers rentefri kreditt
  En av markedets laveste renter
  Høy kredittgrense
  Krav til inntekt:
  50 000 kr
  Aldersgrense:
  18 år
  Reiseforsikring:
  Nei
  Bonus:
  Nei
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1.75 %
  Lav rente
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Instapay Mastercard

  3.5/5

  Instapay Mastercard

  3.5/5

  Slik vurderer vi

  Instapay Mastercard

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  20.47%

  Betalingsutsettelse

  Nej

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  20.47%

  Betalingsutsettelse

  Nej

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff.rente 20,47%, 45 000, o/1 år, kostnad: 4 704, totalt: 49 704 kr
  Slik vurderer vi
  En av markedets laveste renter
  Ny rabatt hver måned
  Fleksibel kredittramme
  Krav til inntekt:
  250 000 kr
  Aldersgrense:
  23 år
  Reiseforsikring:
  Nei
  Bonus:
  Nei
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  2%
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Finansiering.no kredittkort

  2/5

  Finansiering.no kredittkort

  2/5

  Slik vurderer vi

  Finansiering.no kredittkort

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  15.87%

  Betalingsutsettelse

  30 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  15.87%

  Betalingsutsettelse

  30 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Låneeksempel: Eff. rente fra 15,87 % ,100 000 kr, o/1 år, kostnad: 8 208 kr, totalt 108 208 kr.
  Slik vurderer vi
  En søknad - Flere banker
  20 samarbeidsbanker
  Kredittgrense 150 000 kr
  Krav til inntekt:
  230 000 kr
  Aldersgrense:
  20 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1 søknad - flere kort