ANNONSØRINNHOLD
Aller
17.mai – Enkle tips for en billigere feiring

17.mai – Enkle tips for en billigere feiring

Vi bruker stadig mere penger på 17.mai feiringen. Enten vi velger å ha champagne frokost hjemme og avslutte dagen med grilling i hagen, eller tar middagen på restaurant – 17. mai kan være tøff mot lommeboka. Med enkle middel kan du skape en flott 17.mai uten å blakke deg helt.

Her er 3 tips for en litt billigere 17.mai feiring

  • Spis middag hjemme – Selv om matvarer i vanlige matbutikker har blitt dyrere i forhold til i fjor så er det ingen tvil om at du sparer ekstra mye på å spise middag hjemme denne dagen. 17. mai er en viktig dag for restaurantbransjen og flere restauranter omsetter det man normalt tjener inn i bransjen i løpet av en eller to uker på denne dagen. Flere restauranter opererer med en fast meny og mange skrur opp prisen kraftig på 17.mai. Spar deg selv for køståing og stressede servitører, spar penger og ta middagen hjemme.
  • Kjøp inn is og godteri fra vanlig matbutikk på forhånd. Du kan spare mye på å unngå å handle ute. Selvfølgelig er det hyggelig å kjøpe en is ute på den store dagen – men vil du spare penger er det smarteste å spise mest mulig hjemme – også når det kommer til is. Når du handler inn, velg det billigste alternativet og sørg for å få utnyttet eventuelle rabatter knyttet til 17.mai.
  • Tips! Spar penger på matvarer med kredittkort

  • Pynt bordet med ting du allerede har. Du trenger ikke et helt oppsett av nye servietter, lys og duker. Bruk dine vanlige fat, servietter og glass. Velg en nøytral hvit duk og flett inn 17.mai fargene med hjelp av blomster og grønt som du selv plukker i naturen. Hvitveis, liljekonvall, jordbær, blåbær og rips gir flotte 17. mai farger på et festdekket bord. Sett en enkel 17.mai sløyfe på dine vanlige lysestaker og bruk flaggene som borddekorasjon.