ANNONSØRINNHOLD
Aller
Billig ferie – sats på en restplass

Billig ferie – sats på en restplass

Har du vært hjemme hele sommeren i et relativt regnfullt Norge? Drømmer du om å reise til utlandet og få sol og varme? Har du mulighet til å reise utenfor fellesferien og med kort varsel så kan du spare mange penger. Benytt anledningen til å bestille en tur i siste liten til varmere breddegrader.

Gjør et kupp på fly og pakkereiser

Når du bestiller restplass turer kan du i beste fall gjøre et riktig kupp til lave priser. Du må imidlertid være forberedt på et mindre utvalg og raske rykk – konkurransen om restplassene er stor og etter en sommer med streik og kaos er det fare for at det finnes færre restplasser en tidligere. Du kan finne superpriser på restplasser på fly eller restplasser på hele pakkereiser.

På sider som restplass og hos de fleste store charteroperatører som Ving, Tui og Apollo kan man finne siste-minuttet reiser.

4 tips for å finne den billigste restplassen

  • Sammenlign reiser med forskjellige reiseselskaper – Det finnes en mange nettsider som tilbyr restplasser og flybilletter siste minuttet. Tilbud og priser kan variere så sammenlign alltid flere nettsiders tilbud for å finne den beste og billigste reisen for deg.
  • Har du funnet drømmeturen men mangler penger for å betale den? Med et kredittkort kan du kjøpe turen nå og betale når fakturaen kommer. Dessuten har flere kredittkort reiseforsikring inkludert når du betaler mer enn 50 % av reisen med kortet.
  • Bestill turen på ukens minst populære reisedager – Prisene på en tur i siste liten kan variere fra dag til dag, mellom ulike steder og hvor nær avgang du kan tenke deg å gå. Et tips for å holde kostnadene nede er å reise på de mindre populære dagene i uken. Det er generelt billigere å reise på en tirsdag enn på en lørdag eller søndag.
  • Uspesifisert er ofte billigere enn spesifisert overnatting – En annen faktor som påvirker prisen er om du velger en uspesifisert eller spesifisert overnatting. Med en uspesifisert overnatting vet du ikke hvilket hotell du havner på, og av den grunn er disse overnattingsstedene også billigere. Velger du et spesifisert overnattingssted kan du være forberedt på å betale noen hundrelapper ekstra, men du vet også hvilket hotell du ender opp på. Her må du selv vurdere hvor kresen du er – tenk på at hotell i Europa jevnt over holder en relativ bra standard.
Søk kredittkort – Stor guide >
Billig ferie - sats på en restplass