ANNONSØRINNHOLD
Aller
Derfor elsker vi kredittkort

Derfor elsker vi kredittkort

Et kredittkort gir tilgang til ekstra penger

Du har alltid tilgang til ekstra penger. Med et kredittkort har du alltid tilgang til penger, så lenge du ikke har brukt hele kreditten din. Dette kan være bra når du får uforutsette utgifter eller vil betale en reise som du ikke har spart opp penger til. Tenk bare på at kredittkortet er et lån som du skal betale tilbake – helst før den rentefrie perioden er over.

God oversikt over økonomien

Hver måned får du en månedlig faktura så det blir lett å se hvor mye penger du har brukt på forskjellige ting. Du kan lettere planlegge økonomien og eliminere ting du bruker unødvendig mye penger på. Du kan da planlegge økonomien på en bedre måte og blant annet kutte ned på tingene du bruker for mye penger på.

Mulighet til å dele opp betalingen

Vi bruker ofte mye penger under sommeren og høsten kan være en tung for mange – ofte har vi brukt for mye under ferien og regningene hoper seg opp. Det kan da være fint å kunne utsette betalingene til et senere tidspunkt.

Det er mulig å utsette betalingen med de fleste kredittkort. Du kan ofte utsette betalinger eller dele opp innbetalingene. Men tenk på at dette koster – det alltid er smart å betale ned så fort som mulig, og helst før rentene begynner å tikke.

Rabatt på bensin og matvarer

Mange kredittkort har veldig gunstig rabatt og bonusprogram. Du kan samle poeng og bruke disse til å betale regningen eller kjøpe andre produkter.

De fleste kredittkort, gir deg rabatter når du handler på utvalgte steder som de har samarbeid med. Dette kan omfatte mange forskjellige butikker og bensinstasjoner, og i noen tilfeller restauranter. Med matvare priser som skyter i høyden kan dette være et kjærkomment tilskudd i økonomien.

Det kan også handle om andre partnere som flyselskaper, hotellkjeder og bilutleiefirmaer. Et bra eksempel er Bank Norwegian kredittkort som er direkte knyttet til flyselskapet Norwegian.

Med de skyhøye bensinprisene er det også mange som har kredittkortet som et rent bensinkort –  bruker du et kredittkort med bensinrabatt smart kan du spare flere tusen i bensinutgifter i året.

Derfor elsker vi kredittkort

Det perfekte reisefølget

Utover disse punktene er kredittkort lette å bruke og ha med seg. Reiser du til utlandet er kredittkortet en smidig måte å betale på, du har også en vesentlig større beskyttelse mot svindel. Legg også til det faktum at mange kredittkort har reiseforsikring og egenandelforsikring på leiebil så har du den perfekte betalingsmetoden på ferien.

Derfor elsker vi kredittkort

Sammenlign kredittkort før du søker

Det som er viktig er at du sammenligner kredittkort før du bestemmer deg for å søke kredittkort. På den måten finner du det perfekte kortet for dine behov og din økonomi.

Tenk også på at et kredittkort fort kan bli et dyrt lån om du ikke betaler ned lånet før den rentefrie perioden er over.