ANNONSØRINNHOLD
Aller
Dyr drømmeferie? Gjør et kupp under Black Week

Dyr drømmeferie? Gjør et kupp under Black Week

Endelig kan vi begynne å reise igjen. Hos de store reisearrangørene ser man en tydelig oppgang i antall bookinger. Etterspørselen etter utandlandsreiser har gjort at prisene er høyere en på lenge. Selv om flytrafikken er i gang igjen så er det ikke på langt nær like mange reiser ute på markedet som før pandemien. Økende etterspørsel og  et fremdeles litt snevert tilbud gjør at vi ser dyrere reiser nå enn før pandemien.

5 tips når du kjøper drømmeferien på nettet

Skal du kjøpe reise? Da er det bra å vite at fler reisearrangører har bra tilbud under Black Week. Her får du 5 tips for å få en billig reise på nettet.

 1.  Lag en plan – hvor vil du reise? Ved å pinpointe det du ønsker kan du lettere finne de beste tilbudene på reiser og ferie.
 2.  Skaff deg oversikt over priser før Black Week. Sjekk pris på dine ønskede destinasjoner allerede nå. Først når du har full oversikt over prisbildet kan du se reelle pris senkninger og unngå lokketilbud på reiser.
 3. Meld deg opp på nyhetsbrev – Finn de reisearrangører som har din drømmedestinasjon og sørg for at du får alle oppdateringe først. Sms er en bra måte å få tilbud på om du ikke sjekker din mailboks så ofte.
 4.  Vær kritisk! Under Black Week kryr av billige tilbud på reiser – sjekk at du handler hos seriøse aktører. Derfor er det viktig at du sjekker hvilken kjøpsopplevelse andre har hatt om du finner en reisearrangør du ikke kjenner til fra før.
 5.  Betal med kredittkort – Når du bruker kredittkort er du beskyttet av finansavtaleloven om nettbutikken går konkurs, reisen blir avlyst eller om du blir utsatt for svindel.

 

Derfor anbefaler Forbrukerrådet kredittkort når du handler på nettet > 

Betal reisen med kredittkort på nettet

Når du betaler reisen med kredittkort har du lovfestet rett til å kreve penger tilbake om:

 • Reisen blir kansellert.
 • Selgeren ikke respekterer angreretten.
 • Du blir utsatt for svindel
 • Nettstedet går konkurs.

3 fordeler med å bestille ferie på nettet med kredittkort

 • Du er beskyttet av finansavtaleloven.
 • Visse kredittkort har reiseforsikring om du betaler over 50% av turen med kortet.
 • Mange kredittkort har avbestillingsforsikring inkludert.

Bruker du et kredittkort med fordelsprogram kan ferien bli enda billigere. Tenk bare på at du må betale ned kredittkort fakturaen før den betalingsfrie perioden går ut for å slippe dyre renter og avgifter