ANNONSØRINNHOLD
Aller
Er du klar for årets største shoppingfest?

Er du klar for årets største shoppingfest?

Slik gjør du de beste kjøpene under Black Week

Black Week 2021 starter offisielt neste uke – med høydepunktet Black Friday som i år er den 26. november. Salgsperioden varer en hel uke og går under navnet Black Week.

Hele uken er butikker fulle av gode tilbud og det er store sjanser for å gjøre et kupp eller flere denne uken. Men hva bør man tenke på for på kunne gjøre de beste kuppene – og for å kunne spare mest mulig penger?

Her er 4 tips for effektiv Black Week shopping:

 1. 1.Planlegg innkjøpene
  Dette er kanskje det viktigste – du bør planlegge innkjøpene dine under Black week. Dette er uken du skal kjøpe den tingen du har ønsket deg lenge. Det finnes store muligheter for å handle elektronikk og dyrere varer med gode rabatter.
 2. 2.Unngå spontankjøp
  Dette er lettere sagt enn gjort. Under Black week hagler det med gode tilbud og det er lett å bli revet med. Mange kjøper ting de ikke trenger denne uken.
 3. 3.Ha kontroll på prisutviklingen
  Vær sikker på at du vet prishistorikken på varer du kjøper under Black Week. Du bør ha full kontroll på prisbildet – du kan sjekke prisutvikling på prisjakt og prisguiden for å se om butikken bruker lokkepriser.
 4. 4.Bruk kredittkort når du handler på Black Week
  Betal med et kredittkort så har du ekstra støtte i finansavtaleloven om du havner i tvist med nettbutikken om reklamasjon, angrerett, blir utsatt for svindel eller at butikken går konkurs. En ekstra bonus er at mange kredittkort ofte har cashback og rabatter så ditt Black Friday kjøp kan bli enda billigerer.

 
black friday kredittkort

Du kan lese mer om hvorfor det lønner seg å betale med kredittkort på Black Friday her