ANNONSØRINNHOLD
Aller
Finn feriefølelsen hjemme

Finn feriefølelsen hjemme

Bruk naturen

Finn feriefølelsen i norsk natur, det er bra for kropp og sjel og koster ingenting. Har du ikke råd til å  reise på sommerferie i år? Det finns det mange bra alternativ som kan tilføre feriefølelsen på hjemmebane. Norsk natur er flott og Norge har hele 47 nasjonalparker som venter på deg. Du kan finne nasjonalparkene som er nærmest deg her. Dra ut i skog og mark og la store og små få nyte av norsk natur.

Finn billigere reiser

Vil du til utlandet? Hold utkikk etter restplasser og siste-sjanse billetter hos charterselskap og andre reisearrangører. Du kan gjøre et kupp – spesielt om du har mulighet til å reise utenfor fellesferien. Betal reisen med kredittkort så får du ofte både reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert.

Finn feriefølelsen hjemme

Lek turist i egen by

Å være turtist i egen by er et billig og bra alternativ. Det koster penger å reise og enda mer om du må bo på hotell når du kommer fram. Hvis du har lite penger, er det bedre å være turist i egen by. Prøv et nytt museum, ta en annen sti i bymarka og spis på restauranter du ikke har prøvd før. Du kan bli overrasket over hvor mye det er å gjøre i nærheten av der du bor, og du kommer elske hjembyen din enda mer.

Uansett om du skal feriere i hjembyen – sett alltid opp et feriebudsjett så du ser hva du bruker pengene på. Les mer om feriebudsjett her 

Sjekk kredittkort for rabatt og bonus

Hvis du har brukt kredittkort i løpet av året er det store sjanser at du har opparbeidet deg både bonus og rabatter knyttet til kortet. Sjekk opp om du kan utnytte disse nå. Kanskje kan du ta ut en gratis overnatting på hotell eller spise ekstra billig på en restaurant? Du kan til og med være berettiget til en gratis flytur om du har nok bonuspoeng til gode på kortet. Les mer om  beste kredittkort for ferien her.