Aller
Finn feriefølelsen hjemme

Finn feriefølelsen hjemme

Mange flotte opplevelser i Norge

Hvis du ikke har råd til å reise på sommerferie i år, er det mange flotte alternativer i norsk natur som kan gi deg feriefølelsen hjemme. Norge har fantastisk natur, inkludert 47 nasjonalparker som du kan utforske. Dra ut i skog og mark, nyt naturen og la deg inspirere av det vakre landet vi bor i.

Ønsker du derimot å reise til utlandet så er det definitivt smart å holde øye med restplasser og siste-sjanse billetter.

Hetebølge i Sør Europa kan gi billigere reiser

Vil du til utlandet? Hold utkikk etter restplasser og siste-sjanse billetter hos charterselskap og andre reisearrangører.

Flere populære  feriedestinasjoner for nordmenn er nå rammet av hetebølger – er du en som ikke skyr varmen kan du finne billige restplasser nå og gjøre et kupp – spesielt om du har mulighet til å reise utenfor fellesferien.

Tenk på å drikke mye vann, få i deg nok salt samt holde deg i skyggen midt på dagen så du unngår heteslag. Sørg for å ha reiseforsikring i orden om du skulle få behov for legehjelp eller sykehusinnleggelse som følge av overoppheting.  Betal reisen med kredittkort så får du ofte både reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert.

Finn feriefølelsen hjemme
Velg rom med aircondition om du tar en restplass til Syden nå

Norge har verdens fineste natur – bruk den aktivt

Finn feriefølelsen i norsk natur, det er bra for kropp og sjel og koster ingenting. Har du ikke råd til å  reise på sommerferie i år? Det finns det mange bra alternativ som kan tilføre feriefølelsen på hjemmebane.

Norsk natur er flott og vi har hele 47 nasjonalparker som venter på deg. Du kan finne nasjonalparkene som er nærmest deg her. Dra ut i skog og mark og la store og små få nyte av norsk natur.

Lek turist i egen by

Å være turtist i egen by er et billig og bra alternativ. Det koster penger å reise og enda mer om du må bo på hotell når du kommer fram. Hvis du har lite penger, er det bedre å være turist i egen by. Prøv et nytt museum, ta en annen sti i bymarka og spis på restauranter du ikke har prøvd før. Du kan bli overrasket over hvor mye det er å gjøre i nærheten av der du bor, og du kommer elske hjembyen din enda mer.

Uansett om du skal feriere i hjembyen – sett alltid opp et feriebudsjett så du ser hva du bruker pengene på. Det hjelper deg med å ha oversikt over hva du bruker penger på og kan bidra til å holde utgiftene under kontroll. Les mer om feriebudsjett her 

Finn feriefølelsen hjemme

Sjekk kredittkort for rabatt og bonus

Hvis du har brukt kredittkort i løpet av året er det store sjanser at du har opparbeidet deg både bonus og rabatter knyttet til kortet. Sjekk opp om du kan utnytte disse nå. Kanskje kan du ta ut en gratis overnatting på hotell eller spise ekstra billig på en restaurant? Du kan til og med være berettiget til en gratis flytur om du har nok bonuspoeng til gode på kortet. Les mer om  beste kredittkort for ferien her.

Husk alltid å være oppmerksom på betingelsene og kostnadene knyttet til reiser, forsikringer og kredittkort før du tar avgjørelser. På den måten kan du få en flott ferie enten du reiser til varmere breddegrader eller utforsker nærmiljøet!