Aller
kredittkort

Instapay Mastercard

Betyg 3.5/5
Søk her
Annonselenke
Maks kreditt:
100 000 kr
Effektiv rente*:
20.47%
Årsgebyr:
0 kr
Betalingsutsettelse:
Ingen
Krav til inntekt:
250 000 kr
Aldersgrense:
23 år
Reiseforsikring:
Nei
Bonus:
Nei
Cashback:
Nei
Korttype:
MasterCard
Eksempel: Eff.rente 20,47%, 45 000, o/1 år, kostnad: 4 704, totalt: 49 704 kr

Instapay Mastercard er et smart kort for deg som betaler ned kredittkortgjelden over tid. Kortet har en effektiv rente på 20,47 % noe som er lavt i kredittkort sammenheng. Du kan få opptil 100 000 i kreditt og kortet kan brukes i hele verden. Betaler du ned hele kredittkortet ditt den første måneden så er ikke Instapay Mastercard det beste valget for deg.

Er du en person som bruker å betale ned kredittkort regningen din over tid, har du mye å vinne på en lavere rente og kan spare mye på å bytte til Instapay Mastercard. Det som er viktig å huske er at dette kortet ha 0 dager rentefrihet - renten begynner å telle i det øyeblikket du betaler med kortet. Det er også dyrt å ta ut penger i minibank - gebyret for dette er 50 kroner per uttak.

Kortutsteder:

Instabank ASA

Sperre kort

Telefon: (+47) 21 51 93 00
E-post: kundesenter@instabank.no

Postadresse:

Instabank ASA
Drammensveien 175, 0277 Oslo

Er Instapay Mastercard rett kredittkort for deg?

Om du betaler ned kredittkort regningen din over tid, har du mye å vinne på en lavere rente og kan spare mye på å bytte til Instapay Mastercard. Kredittkortet fra Instapay har 0 dager rentefrihet – renten begynner å telle i det øyeblikket du betaler med kortet. Instapay kredittkort er også dyrt når du tar ut penger i minibank – gebyret for dette er 50 kroner per uttak.

Med Instapay kredittkort får du:

 • Lav rente i forhold til andre kort
 • Ingen rentefri periode – renten løper fra første transaksjon
 • Passer deg som betaler ned litt av gangen
 • Gebyr på uttak i minibank
 • Ingen inkluderte forsikringer

Betingelser for å søke om Instapay Mastercard

Grunnleggende krav for å søke om Instapay Mastercard:

 • Ingen betalingsanmerkninger
 •  Ingen inkassosaker
 •  Du må være over 23 år
 • Fast inntekt på over 250 000

Betingelser for Instapay kredittkort

Instapay Mastercard har en relativ høy aldersgrense – du må ha fylt 23 år for å kunne søke om kortet. Det gjennomføres en kredittsjekk når du søker og du får ikke ha betalingsanmerkninger. Utover dette må du ha en bruttoinntekt på minst 250 000 kroner i året samt kunne håndtere en renteøkning på 5% på samlet gjeld.

 

Fordeler med kredittkort fra Instapay

Den største fordelen med Instapay Mastercard er den relativt lave renten i forhold til andre kredittkort. Er du en som betaler ned kredittkortregningen over tid så kan du spare mye på Instapay i forhold til andre kredittkort  Dette gjør kortet til et bra valg for deg som betaler ned litt om gangen på din kredittkortgjeld. Er du derimot en som alltid betaler ned lånesummen per måned så finnes det andre kredittkort som er bedre valg for deg.   Med Instapay får du også en ny  rabatt på en varekategori hver måned. Du får rabatten når du bruker instapay som betalingsmiddel og rabatten trekkes fra på automatisk neste måneds faktura.  Instabank er en heldigital bank med fokus på bra kundeservice og enkle prosesser. Kredittkort søknaden behandles løpende.

Insatpay Mastercard fordeler:

 • Lav rente
 • Fleksibel kredittramme
 • Kan velge til betalingsforsikring
 • Månedlige rabatter på utvalgte varegrupper

Renteeksempel:   Effektiv rente 20,47%, 45 000, o/1 år, kostnad: 4 704, totalt: 49 704 kr

Ulemper med Instapay

Vi har sammenlignet Instapay Mastercard med andre kredittkort på markedet. Den absolutt største ulempen med Instapay er at renten begynner å løpe med en gang du bruker kortet. Så selv om renten er lavere en de fleste andre kort så kan dette bli dyrt i lengden. Instapay har også et termingebyr på 40kr og valutapåslag på 2% per transaksjon. Tar du ut penger i minibank koster dette 50kr per transaksjon.

Instapay Mastercard har en relativ høy aldersgrense – du må ha fylt 23 år for å kunne søke om kortet. Det gjennomføres en kredittsjekk når du søker og du får ikke ha betalingsanmerkninger. Utover dette må du ha en bruttoinntekt på minst 250 000 kroner i året samt kunne håndtere en renteøkning på 5% på samlet gjeld.

Er reiseforsikring inkludert i Instapay?

Svaret er nei – Instapay Mastercard har ikke reiseforsikring inkludert i kortet. Så er du på utkikk etter et reisekort så er dette kanskje ikke kortet du leter etter. Derimot kan du velge til  en ekstra betalingsforsikring. Forsikringspremien  er 0,6% av saldo på kortet ved faktureringstidspunktet. Denne forsikringen gir ekstra trygghet og sørger for at Instapay mastercard regningene dine blir betalt ved  langvarig sykdom og arbeidsledighet. Du kan lese fullstendige vilkårene for betalingsforsikring på instabank nettside.

Få rabatter og tilbud når du handler med Instapay

Instapay Mastercard har et rabattsystem som gir deg en ny rabatt for hver måned. Rabatten trekkes automatisk automatisk fra på neste faktura. Nedenfor finner du en oversikt over hvilken rabatt du får i de ulike månedene. Rabatten kan være på alt fra byggevarer til sportsutstyr eller hjemmeelektronikk. Du finner full oversikt over rabattene på instabanks hjemmeside. I november og desember får du for eksempel 5% på alle nettkjøp – inkludert Black Friday tilbud og romjulssalget. Som  Instapay  bruker får du utover dette flere gode kampanjetilbud. Maks rabatt pr måned er kr 500 og maks rabatt på et år er 3 000 (gjelder totalt for månedsrabatt og andre rabattkampanjer)

Spørsmål og svar om Instapay Mastercard

Alle over 23 år som ikke har betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Du må ha en årlig bruttoinntekt på minst 250 000 kr. Samlet gjeld får ikke overgå 5 x bruttoinntekt og du må kunne håndtere renteøkning på 5% på din samlede gjeld.

Instapay har ingen årsavgift og det koster ingenting å bruke kortet til vanlige varekjøp. Uttak av kontanter i minibank koster 50 kroner per transaksjon . Velger du en annen valuta enn norske kroner tilkommer et valutapåslag på 2% per transaksjon.

Logg inn i nettbanken på instabank.no – der har du full oversikt over transaksjoner på kortet.

Nei. Er du på utkikk etter et kort med reiseforsikring – velg et annet i kategorien reisekort.

Lav rente. Renten løper fra gjennomført kjøp, kortet passer derfor deg som deler opp kredittkortregningen over tid.

Rente eksempel:

Effektiv rente 20,47%, 45 000, o/1 år, kostnad: 4 704, totalt: 49 704 kr

Nøkkelinfo

Effektiv rente20,47 %
Kredittramme100 000 kr
Reiseforsikring
Årlig nominell rente15,9 %
KorttypeMastercard
CashbackHver måned får du 5 % rabatt på alle kjøp du gjør med kortet innenfor en bestemt kategori butikker – for eksempel interiør eller byggevarer.
Bonuspoeng
Drivstoffrabatt
Renten beregnes fra uttaksdato/overføringsdatoJa – ingen rentefri periode.
Landsdekkende
Aldersgrense23 år

Gebyr og avgifter

Årsgebyr0 kr
Termingebyr ved utestående saldoTermingebyr kr 40 + Minimumsbeløpet per mnd er 1,67 % av din balanse, løpende kalkulert hver måned, i tillegg til påløpte renter og gebyrer.
Transaksjonsgebyr ved varekjøp i Norge0 kr
Transaksjonsgebyr ved varekjøp i utlandet0 kr
Uttak over skranke egen bankkr 50 per transaksjon
Minibankuttak i egen bank i åpningstidkr 50 per transaksjon
Minibankuttak i egen bank utenfor åpningstidkr 50 per transaksjon
Minibankuttak i annen bank i åpningstidkr 50 per transaksjon
Minibankuttak i annen bank utenfor åpningstidkr 50 per transaksjon
Valutapåslag ved uttak/betaling i utland2 %
Kontantuttak i utlandetkr 50 per transaksjon
Betyg (3.5/5)

Maks kreditt 100 000 kr

Effektiv rente 20.47%