ANNONSØRINNHOLD
Aller

Kredittkort Test

Når du skal velge kredittkort er det mange faktorer som du bør ta hensyn til. Vi tester nye kredittkort løpende og gir deg den informasjonen du trenger for å kunne velge rett kredittkort for deg og ditt forbruksmønster.

Se vår kredittkort test her og finn det beste Visa kredittkortet, det beste Cashback kortet og mange flere. 

Kredittkort Test – hvilket kort passer deg?

Hvilket kredittkort er det beste kredittkortet? Det er veldig individuelt og du bør sammenligne kortenes vilkår nøye for å finne det beste kredittkortet for ditt økonomiske forbruk. Vi har testet kredittkortene  på det norske markedet så du enkelt kan velge det kredittkortet som passer deg best. For å finne Best i test kredittkort for deg må du vurdere hva du skal bruke kredittkortet til. Er det er kredittkort for shopping eller et kredittkort for ferieturen? Skal du betale tilbake hele lånet før fakturadato eller vil du ha delbetaling?

I vår kredittkort test har vi vurdert faktorer som:

 • Grunnkrav som aldersgrense og krav til inntekt
 • Maks kredittgrense
 • Gebyr, avgifter og betalingsutsettelse
 • Reiseforsikring og eventuelt valutapåslag i utlandet
 • Bonus og rabatter

Alt for at du skal kunne få et raskt overblikk over hvilket kredittkort som passer deg best.

Kredittkort test: Beste Visa kredittkort

Se vår kredittkort test av Visa kort og finn det beste kredittkortet for deg! Vi tester gebyrfri Visa, Visakort til ferien og beste visa med bensinrabatt.

Se mer >

Kredittkort test: Beste cashbackkort

Se vår kredittkort test over de beste cashback kortene på markedet. Her kan du enkelt finne det kredittkortet med kickback og cashback som passer ditt kjøpemønster.

Se mer >

Kredittkort test: Beste bensinkort

Se vår kredittkort test over markedets beste bensinkort kort. Spar penger mens du tanker med kredittkort med drivstoffrabatt.

Se mer >

Kredittkort test – tenk på dette:

Hvordan planlegger du å bruke kredittkortet? Betaler du ned kredittkortgjelden raskt eller deler du opp den? Det er mange ting som påvirker hvilket kredittkort du bør velge.

Før du velger kredittkort ta hensyn til følgende faktorer:

 • Hva skal du bruke kredittkortet til?
 • Hvor mye skal du bruke det?
 • Hvor skal du bruke det?
 • Skal du bruke kredittkortet i utlandet?
 • Skal du ta ut kontanter med kredittkortet?
 • Betaler du ned kredittkortets fakturaer med en gang?

 

Best i test – Visa eller Mastercard?

Skal du velge Visa eller MasterCard? Visa og MasterCard er begge betalingsløsninger. De står for teknikken bak overføringen av pengene og påvirker ikke renter, gebyrer eller eventuelle fordeler som rabatt og cashback på kredittkortet. Alle faktorer som påvirker deg bestemmes av banken og ikke av Visa eller Mastercard. Når du skal velge kredittkort er det dette du bør fokusere på og ikke tenk så mye på hvilken logo kortet har.

Spørsmål og svar om kredittkort test

Vi har testet de vanligste og mest brukte kredittkortene på det norske markedet. Savner du kredittkort så ta kontakt med oss på dagbladetkredittkort@speqta.com så legger vi opp de.

Se over ditt forbruksmønster og tenk igjennom hva du skal bruke kredittkortet til. På den måten kan du sammenligne kort og velge det kredittkortet som gir deg mest valuta for pengene ut fra ditt bruksmønster.