ANNONSØRINNHOLD
Aller

Nyheter

Her finner du artikler og nyheter som handler om økonomi. Det kan være alt fra kampanjer med kortutstedere, nye rentejusteringer eller endrede regler om kredittkort til mer generelle nyheter om finansverdenen.

 1. Søke om kredittkort? Tenk på dette

  Søke om kredittkort? Tenk på dette

  Hvordan fungerer et kredittkort? Og fortjener kredittkortet sitt dårlige rykte – eller kan det faktisk være et tilskudd i økonomien om det brukes på en smart måte? Om du funderer på å skaffe et kredittkort bør du lese videre.

 2. 6 sparetips til årets fattigste måned

  6 sparetips til årets fattigste måned

  Januar er kjent som årets fattigste måned – mange er blakke etter store økonomiske utlegg under jul og nyttårsfeiringen. Her er 6 enkle sparetips som kan gi deg litt bedre økonomi i årets første måneder.

 3. Romjulssalg – årets beste salg!

  Romjulssalg – årets beste salg!

  Romjulssalget – perfekt for å handle varer til redusert pris – men kjøp bare det du virkelig trenger. Vi gir deg tipsene for et vellykket romjulssalg.

 4. Halv skatt i desember

  Halv skatt i desember

  Hvorfor får vi halv skatt på julelønnen? Og vet du at du kan velge å betale full skatt om du vil?

 5. Verdens mest luksuriøse kredittkort

  Verdens mest luksuriøse kredittkort

  I tillegg til vanlige kredittkort, finnes det kredittkort av en litt annen karakter. Kort ment for noen få prosent av verdens befolkning – de rikeste. Kredittkort uten øvre kredittgrense. Disse kortene kan du ikke søke om – det kreves en eksklusiv invitasjon og flere millioner på banken for å få disse.

 6. Julehandel – i år handler vi på nett!

  Julehandel – i år handler vi på nett!

  Black Friday og Black Week er starten på julehandelen. Å betale julegavene med kredittkort kan være smart – om du betaler tilbake før forfallsdato!

 7. Kredittkort – dette bør du vite!

  Kredittkort – dette bør du vite!

  Viktige ord og uttrykk du må vite når du søker om kredittkort. Kredittramme, kredittsjekk og kredittscore – hva betyr det egentlig?

 8. Black Friday – betal med kredittkort

  Black Friday – betal med kredittkort

  Sett en gullkant på Black Friday! Se tipsene som lar deg handle litt tryggere og få ekstra rabatt på Black Friday salget!