ANNONSØRINNHOLD
Aller

Nyheter

Her finner du artikler og nyheter som handler om økonomi. Det kan være alt fra kampanjer med kortutstedere, nye rentejusteringer eller endrede regler om kredittkort til mer generelle nyheter om finansverdenen.

Siste nytt om kredittkort

 1. Black Week 2022 – 20% økning i netthandel

  Black Week 2022 – 20% økning i netthandel

  Ferske tall viser at netthandelen på selve Black Friday økte med 20 prosent mot en vanlig dag. Playstation 5, iPhone 14 og bærbare Pcer var noen av de mest populære produktene.

 2. Black Friday – derfor bør du bruke kredittkort

  Black Friday – derfor bør du bruke kredittkort

  Sett en gullkant på Black Friday! Se tipsene som lar deg handle litt tryggere og få ekstra rabatt på Black Friday salget!

 3. Er du klar for årets største shoppingfest?

  Er du klar for årets største shoppingfest?

  Neste uke starter årets største shoppingfest. Her er 6 tips for hvordan du handler smartest under Black Week 2022.

 4. Spar penger på Singles day

  Spar penger på Singles day

  Det er mange nettbutikker som har gode tilbud og du kan spare masse penger på Singles Day. Men vet du at du kan maksimere rabatter og spare enda mer penger når du betaler med kredittkort når du gjør dine Singles Day kupp? Her forklarer vi hvordan.

 5. Når er det smart med kredittkort?

  Når er det smart med kredittkort?

  Nedgangstider, dyre matvarer og økte renter til tross – faktum er at vi nå går inn i to av årets mest travle handle måneder. Selv om mange må spare er sjansen stor for at vi ser en økning av bruken av kredittkjøp under årets siste måneder.

 6. Slik sparer du penger på bensin

  Slik sparer du penger på bensin

  Bensinstasjonene omsatte drivstoff for 31 milliarder kroner 1. halvår 2022 – dette er en økning på 33,5 prosent mot i fjor. Galloperende bensinpriser påvirker manges økonomi. Her er 6 tips på hva du som forbruker kan gjøre for å få ned kostnaden på bensin.

 7. Beste kredittkort til høstferien 2022

  Beste kredittkort til høstferien 2022

  Betale høstferien med kredittkort og få både reiseforsikring, avbestillingsforsikring, rabatter og cashback på kjøpet. Her får du de 3 beste kredittkort til høstferien 2022.

 8. Hvordan unngå kredittkort og BankID svindel?

  Hvordan unngå kredittkort og BankID svindel?

  Kortsvindel og BankID svindel rammer stadig flere. Her går vi igjennom de vanligste svindelmetodene og hvordan du kan unngå disse.

 9. Slik blir høstferien 2022 billigere

  Slik blir høstferien 2022 billigere

  Høstferien er rett rundt hjørnet og planlegging i god tid kan gjøre ferien billigere. Se våre tips for hvordan du planlegger, finansierer og sparer penger på høstferien.

 10. Slik blir du kvitt kredittkortgjelden

  Slik blir du kvitt kredittkortgjelden

  Har du brukt kredittkortet for mye? Det finnes enkle måter å få tilbake kontrollen og kvitte deg med kredittkortgjeld.

 11. Gjeld fra kredittkort øker

  Gjeld fra kredittkort øker

  Norges kredittkortgjeld har økt med totalt 19,2 prosent i juli sammenlignet med i fjor. Den ikke-rentebærende delen økte med 2,3% i juli.

 12. Billig ferie – sats på en restplass

  Billig ferie – sats på en restplass

  Lengter du etter varmen og planlegger å bestille en tur i siste liten? Se våre tips for for å finne de billigste restplassene til drømmeferien.

 13. Kredittkort trøbbel i ferien?

  Kredittkort trøbbel i ferien?

  Sommeren er høysesong for kredittkortbruk og dessverre også for svindlere og lommetyver. Uansett om du har blitt utsatt for tyveri eller om du bare har rotet bort kredittkortet selv – å sitte uten kredittkort på ferien er ikke gøy.

 14. Kredittkort eller debetkort – hva bør du velge?

  Kredittkort eller debetkort – hva bør du velge?

  Det er stor forskjell på hvordan kredittkort og debetkort fungerer. Sitter du streikefast og må ut med flere tusen for nye billetter og overnatting kan et kredittkort være en bedre løsning enn et debetkort. Her går vi igjennom forskjellene på korttypene.

 15. Derfor elsker vi kredittkort

  Derfor elsker vi kredittkort

  Sommeren er høysesong for kredittkort og det er lett å forstå hvorfor. Det er flere fordeler med disse kortene. Her ser vi nærmere på noen av grunnene til at kredittkort er så populært.

 16. Finn feriefølelsen hjemme

  Finn feriefølelsen hjemme

  Inflasjon og renteheving gjør at mange nå har mindre kjøpekraft enn tidligere. Er du en av flere som ikke har råd til å dra på luksusferie i år? Selv med en slunken feriekasse så, finnes det mange bra alternativer som lar deg finne feriefølelsen.

 17. Feriebudsjett – få ut mer av feriepengene

  Feriebudsjett – få ut mer av feriepengene

  Sommeren er her og Avinor melder om at de neste ukene blir de travleste på norske flyplasser siden 2019. Uansett om du legger ferien til utlandet eller tar Norgesferie – et feriebudsjett kan spare deg mange penger!

 18. Bilferie? 5 tips til billigere bensin

  Bilferie? 5 tips til billigere bensin

  Sommeren nærmer seg og er du en av mange som skal på bilferie så kan det bli et dyrt eventyr med dagens skyhøye bensinpris. Her har vi samlet praktiske tips om alt fra fra hvordan du pakker smart til hvordan du fyller tanken billigst på bilferien.

 19. Få egenandelsforsikring på leiebilen med kredittkort

  Få egenandelsforsikring på leiebilen med kredittkort

  Sommer, sol og leiebil – mange leiebilfirma har dyre ekstraforsikringer på egenandelen ved ulykke eller tyveri av leiebil. Du kan spare mye på å betale leiebilen med et kredittkort som har egenandelsforsikring.

 20. 17.mai – Enkle tips for en billigere feiring

  17.mai – Enkle tips for en billigere feiring

  17.mai feiringen kan være en dyr affære – her er 3 tips for en billigere feiring.