Aller

Nyheter

Her finner du artikler og nyheter om økonomi. Det kan være alt fra kampanjer med kortutstedere, nye rentejusteringer eller endrede regler om kredittkort til mer generelle nyheter om finans og økonomi.

Siste nytt om kredittkort

 1. Julehandel gir økt etterspørsel etter avdragsfrihet

  Julehandel gir økt etterspørsel etter avdragsfrihet

  Black Week er starten på julehandelen. Mange finansierer julehandelen med kredittkort eller lånte penger, andre søker om avdragsfrihet på boliglånet for å handle julegaver.

 2. Black Friday - derfor bør du bruke kredittkort

  Black Friday – derfor bør du bruke kredittkort

  Er du klar for Black Week 2023? Se tipsene som lar deg handle litt tryggere, unngå lurepriser og få ekstra rabatt på Black Friday salget!

 3. Spar penger på Singles day

  Spar penger på Singles day

  Lørdag 11/11 2023 er Singles Day. Se hvordan du kan maksimere rabatter og hva du bør tenke på om du handler i nettbutikker utenfor EU.

 4. Ekstra trygghet med kredittkort

  Ekstra trygghet med kredittkort

  Med Black Week og julegaveshopping rett rundt hjørnet er det bra å vite at man har ekstra trygghet om man handler med kort. Men har du samme sikkerhet om du betaler med debetkort som med kredittkort?

 5. En guide til økonomiske matinnkjøp

  En guide til økonomiske matinnkjøp

  Økningen i matvarepriser er en av de faktorene som påvirker vår økonomi mest. Her får du 4 steg som kan hjelpe deg å spare penger på mat

 6. Slik blir høstferien 2023 billigere

  Slik blir høstferien 2023 billigere

  Høstferien er rett rundt hjørnet og planlegging i god tid kan gjøre ferien billigere. Se våre tips for hvordan du planlegger, finansierer og sparer penger på høstferien.

 7. Kredittkort eller debetkort - hva bør du velge?

  Kredittkort eller debetkort – hva bør du velge?

  Det er stor forskjell på hvordan kredittkort og debetkort fungerer. I mange situasjoner kan et kredittkort være en bedre løsning enn et debetkort. Her går vi igjennom forskjellene på korttypene.

 8. 3 tips om du vurderer å handle i Sverige

  3 tips om du vurderer å handle i Sverige

  Stigende matvarepriser til tross, grensehandel, også kjent som harryhandel, forblir en fast praksis for mange nordmenn.

 9. Har du mer kredittkortgjeld enn snittet?

  Har du mer kredittkortgjeld enn snittet?

  Mer enn 3 millioner nordmenn har kredittkort eller kontokreditt med innvilget kredittramme. Per dags dato skylder vi til sammen mer enn 70 milliarder kroner

 10. Kredittkort-trøbbel i ferien?

  Kredittkort-trøbbel i ferien?

  Sommeren er høysesong for kredittkortbruk og dessverre også for svindlere og lommetyver. Uansett om du har blitt utsatt for tyveri eller om du bare har rotet bort kredittkortet selv – å sitte uten kredittkort på ferien er ikke gøy.