Aller

Om oss

Dagbladet Kredittkort er et sammenligningsside for kredittkort som hjelper deg som forbruker å finne det kortet som passer deg best. Vi utsteder ikke kredittkort, og du søker ikke kredittkort direkte hos oss. Vi gir deg en oversikt over de mest populære kredittkortene.

På Dagbladet kredittkort kan du i tillegg til å sammenligne forskjellige kredittkort også få informasjon om økonomi. Nettstedet inneholder guider, artikler og en omfattende ordliste som forklarer vanlige økonomiske vilkår.

Hva er Dagbladet Kredittkort?

Dagbladet Kredittkort er en tjeneste der vi sammenligner ulike kredittkort slik at du som forbruker kan finne det kortet som er best og billigst for deg. Vi sammenligner blant annet kredittkort med drivstoffrabatt, reisekort, cashback & rabattløsninger og forsikringer. Du søker ikke om kredittkort hos Dagbladet Kredittkort. Vi er ikke kortutsteder, utførere ikke kredittsjekk og du signerer ikke kredittkortavtaler med oss. Vi presenterer de mest populære kredittkortene og vi samler ikke inn informasjon for å søke kredittkort på Dagbladet Kredittkort. Vil du søke kredittkort går du videre til det kredittkortet du ønsker og søker på deres nettside.

Dagbladet Kredittkort er en sammenligningsside

Du filtrerer enkelt etter dine preferanser og  kan sortere på mest populære kredittkort og det siste på markedet. På denne måten kan du enkelt finne det kredittkortet som passer deg og din økonomiske situasjon best. Her finner du, foruten sammenligninger, også guider og artikler relatert til kredittkort og rabatter. Vi går gjennom hvordan du bør tenke for å få det meste ut av ditt kredittkort og håper kunne gi deg den informasjonen du trenger for å ta et veloverveid valg.

Vår ambisjon er å lage et nettsted med de siste oppdateringene hvor du kan finne alt du trenger å vite om kredittkort og relaterte produkter. Uansett hva du lurer på når det kommer til kredittkortmarkedet – vi har svaret. Dagbladet kredittkort er upartisk og alle uttalte meninger er våre egne. Vi utfører alltid grundige tester og undersøkelser før vi forteller deg hva fordelene og ulempene er med respektive kredittkort og kortutsteder. Se siste kredittkort test her.

Personvern 

Dagbladet Kredittkort driftes av Affilijet – som er en del av Rocket Revenue. Vi innhenter ikke personlige opplysninger fra våre brukere. Vi lagrer informasjon som IP-adresser, programvare du benytter samt hva slags enhet du bruker og hvor du befinner deg. Informasjonen vi innhenter fra våre brukere behandles etter norsk datavernlov. Vi presenterer en oversikt over kredittkort der du som forbruker kan finne det kredittkort du vil søke.

Om Tredjeparter:

Dagbladet Kredittkort bruker flere tredjeparts tjenesteleverandører for å kunne levere våre tjenester til sluttbruker. Flere av disse selskapene samler også på informasjon om sine brukere og lagrer disse i deres systemer. Vi oppfordrer alle til å få bedre innsikt i og lese disse selskapenes personvernserklæringer:

  • Google Analytics for besøksstatistikk
  • Facebook med sosial profil
  • Sporing av søknader gjennom våre samarbeidspartnere gjøres av Adtraction og Adservice Media

Noen av oss som jobber her

Hvem står bak Dagbladet Kredittkort?

Dagbladet er ansvarlig utgiver for Dagbladet Kredittkort, men nettstedet drives av Affilijet Operations AB. Vi tar sikte på å skape den beste digitale opplevelsen for brukerne våre og samtidig hjelpe bedrifter med å forbedre sine produkter og tjenester. Med Dagbladet Kredittkort ønsker vi å hjelpe kunder å ta gode beslutninger. Vi tror at den beste avtalen blir gjort når et produkt samsvarer med forbrukerens behov.

I tillegg til Dagbladet Kredittkort, driver Affilijet Operations AB en rekke andre nisjevirksomheter.

Hvorfor velge Dagbladet Kredittkort?

Tanken bak Dagbladet kredittkort er at du som forbruker skal spare både tid og penger på en effektiv og enkel måte. Når du sammenligner kredittkort, kan du se hvilket som er det beste for deg og din situasjon. Du får informasjon om kortutsteder og kan ta et valg basert på fakta og oppdatert informasjon.

Villkår

Dagbladet kredittkort er en tjeneste som sammenligner kredittkort og vilkår fra ulike banker og kortutstedere.  Vi er ikke kortutsteder, og du søker ikke kredittkort eller signerer avtaler med oss. I tilfelle en tvist kan vi i Dagbladet Kredittkort ikke holdes ansvarlige for den økonomiske skaden tvisten har påført deg. Vi har fått priser og vilkår for respektive kredittkort på deres nettsider. Vi tar sikte på å alltid presentere riktig informasjon og derfor gjennomgås informasjonen daglig. Likevel kan informasjonen avvike fra det som står på kredittkortets nettside. I slike tilfeller er det informasjonen på utlånerens nettside som gjelder.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller vil du vises på Dagbladet Kredittkort? Ta kontakt med oss via e-post. Vi svarer innen 24 timer på ukedager. Hvis du har spørsmål om et bestemt kredittkort, henviser vi deg til den aktuelle kortutstederen.

E-post: [email protected]

Spørsmål og svar

Vi tjener penger når vi formidler kunder til selskapene hvis produkter vi sammenligner. Du som kunde ikke betaler ekstra for å klikke deg videre til selskapet fra Dagbladet Kredittkort enn om du går direkte til selskapets nettside.

Det er vår ambisjon! Om du savner kredittkort i listen så ta kontakt med oss på e-post så legger vi til det.

Informasjonen kontrolleres daglig slik at du som kunde kan kjenne deg trygg på at du har rett informasjonsgrunnlag når du velger kredittkort.

Nei – Dagbladet Kredittkort er en sammenligningstjeneste som gir deg en oversikt over kredittkort på markedet. Vi utsteder ikke kredittkort og du kan ikke søke om kredittkort hos Dagbladet Kredittkort. Du signerer aldri kredittkortavtaler med oss og vi sparer ingen personlige opplysninger. Vil du søke kredittkort går du videre til det kredittkortet du ønsker og søker på deres nettside.