Aller
Dieter Wallmark-Kalisch

Dieter Wallmark-Kalisch

Produktansvarig

Allerede som 15-åring i 1994 bygde Dieter sin første nettside hjemme på gutterommet i Kallhäll, noen mil utenfor Stockholm. Noen år senere da fansiden hans ble stengt av Metallica fordi den «stjal» trafikk fra dem, innså han at det er mulig å tjene til livets opphold ved å bygge nettsteder som gir brukerne den informasjonen de ber om.

Etter å ha drevet sitt eget selskap innen internettmarkedsføring tidlig på 2000-tallet, solgte Dieter selskapet i 2007 og tok en jobb på prissammenligningssiden Kelkoo. En av Kelkoos største partnere i Sverige var Production 203. Dieter var i flere år var administrerende direktør for selskapets nettbyrå 203 Creative. Dette var embryoet til det som i dag er Affilijet – en del av Rocket Revenue. Byrået gjorde seg kjent for sine brukervennlige nettsider med muligheten til å håndtere store datamengder.

Hva er ditt beste tips til noen som vil skaffe et kredittkort?

– Sammenlign både renten og selve produktet. Legge vekt på hva du skal bruke kredittkort til – og hvordan ditt betalingsmønster er.

Hva er det beste med å jobbe i Rocket Revenue?

– Det er så mange talentfulle mennesker her. Jeg lærer nye ting hver dag, det er alltid en morsom utfordring å gå på jobb. Og jeg tror vi faktisk hjelper folk med å ta bedre beslutninger og spare penger.

Dieter har jobbet i Affilijet  siden 2009