Aller

Søk kredittkort – stor guide

Skal du søke kredittkort? Her går vi igjennom det du bør vite når du skal søke kredittkort og leder deg trinn for trinn gjennom søknadsprosessen. Søk kredittkort via en megler - da sender du kun en søknad som blir sendt til flere banker eller søk kredittkortet direkte hos banken. Vi guider deg gjennom søkeprosessen.

Skal du søke kredittkort på nett? Går det å søke kredittkort med kun en søknad og få svar fra flere banker? Du finner svaret her. Søk kredittkort med rett informasjon.

Søk kredittkort med vår guide

Her går vi igjennom det du bør vite når du skal søke kredittkort. Først og fremst må du vite hvordan et kredittkort fungerer – først da kan du se hva det eventuelt koster deg å utsette regningen eller kjøpe noe på kreditt. Å søke kredittkort bør være et gjennomtenkt valg – først da kan du utnytte kredittkortets fordeler fullt ut.

Et kredittkort er et betalingskort som lar deg handle på kreditt. Denne kreditten har en maksimal kredittramme som viser hvor mye du får låne på kortet. Ofte ligger kredittrammen på 100.000 kroner, men visse kredittkort gir deg opptil 150.000 kroner i kreditt. Kredittrammen din er i praksis de pengene som utlåner anser det er forsvarlig å låne ut til deg. Den største forskjellen på  kredittkort og et debetkort er at du låner pengene på kredittkortet.

Hvorfor søke kredittkort?

Med stigende renter, dyre strømregninger og matvarepriser som skyter i høyden – er det virkelig rett tid å søke om kredittkort? Faktum er at et kredittkort kan være et positivt tilskudd i økonomien, men det er viktig å vite hvordan et kredittkort fungerer for å kunne bruke det på en en forsvarlig måte og unngå å havne i kredittkortgjeld fellen. Søk kredittkort med rett kunnskap – det et det viktigste i denne prosessen.

3 tips når du søker kredittkort

 • Søk kredittkort som passer ditt forbruksmønster.
 • Søk kredittkortet med lavest rente. Dette er spesielt viktig om du vet du kommer til å utsette betalingen.
 • Søk kredittkort uten årsavgift.

Søk kredittkort etter forbruksmønster

Før du søker kredittkort skal du tenke nøye igjennom ditt forbruksmønster. Er du en person som betaler regningen før fakturadato og innen betalingsutsettelsen er pengene du låner ofte gratis. Da kan du søke kredittkort med relativ høy rente, da du mest sansynlig ikke kommer til å betale denne.

Er du derimot en person som ofte ofte utsetter å betale fakturaen og dermed risikerer å få dyre lån med skyhøy rente med kortet – søk kredittkortet med billigst rente.

Hvordan søke kredittkort?

 • Se over ditt forbruksmønster og tenk på hva du skal bruke kredittkortet til
 • Bruk en sammenligningsside for kredittkort for å finne det kredittkortet du skal søke
 • Når du har bestemt deg for å søke et bestemt kredittkort går du vidre til kortutstederenns nettside med den grønne knappen med teksten «Gå videre»
 • På kortutstederens nettsted fyller du i søknaden
 • Du signerer oftest avtalen med BankID når du søker kredittkort.
 • Det blir gjennomført en kredittsjekk
 • Blir din kredittsjekk godkjent får du tilbud om kortet.
 • Du får ofte svar sammendag som du søker kredittkort.
 •  Du mottar kredittkortet i posten.

Søk kredittkort effektivt

Flere kredittkort med en søknad! Nå kan du søke kredittkort hos flere banker med samme søknad hos visse «kredittkortmeglere». Eksempel på nettsider der du kan søke flere kredittkort med en og sammen søknad er Lendo Kredittkort og Motty Kredittkort. Dette er en tidsbesparende måte å søke kredittkort på som blir stadig mer populær.

Å søke kredittkort kontra debetkort

Et kredittkort er et betalingskort som lar deg handle på kreditt. Denne kreditten har en maksimal kredittramme som viser hvor mye du får låne på kortet. Ofte ligger kredittrammen på 100.000 kroner, men visse kredittkort gir deg opptil 150.000 kroner i kreditt.

Kredittrammen din er i praksis de pengene som utlåner anser det er forsvarlig å låne ut til deg. Den største forskjellen på kredittkort og et debetkort er at du låner pengene på kredittkortet.

Kriterier for å søke kredittkort

 • Du må være minst 18 år for å søke kredittkort – visse kort har høyere aldersgrense.
 • Du må være norsk statsborger.
 • Du må ha inntekt – inntektskravet variere mellom kort.
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
 • Du får ikke ha inkasso.

Krav for å søke kredittkort varierer

For å søke kredittkort må disse minimumskriteriene være oppfyllt. Kriteriene varierer mellom kortene. Noen kortutstedere krever at må du være 25 år for å søke kredittkort mens andre lar deg søke kort når du er 18 år. Det sammen gjelde inntektskrav – dette variere mellom 50 000 kr opptil 250 000 kroner på kredittkortene du kan se hos Dagbladet Kredittkort.

Når man skal søke kredittkort, er det viktig å ta hensyn til flere faktorer. For det første bør man vurdere sin egen økonomiske situasjon og behov. Hvilke fordeler er man ute etter? Ønsker man for eksempel å tjene belønninger, som cashback eller bonuspoeng, eller er man mer interessert i lavere renter og gebyrer? Det kan også være lurt å tenke på hvordan man vil bruke kortet – for daglige utgifter, reiser eller spesifikke kjøp som bensin og dagligvarer.

Når du har vet hvilket kredittkort dus skal søke så fyller du ut en elektronisk søknad på kortutstederens nettsted. Du må oppgi personlig informasjon, som navn, adresse, inntekt og tidligere økonomisk historikk. Basert på denne informasjonen vil kortutstederen gjøre en kredittsjekk og vurdere søknaden. Deretter avgjøres det om man er kvalifisert for å søke kredittkortet.

Derfor skal du søke kredittkort

 • Kredittkort er kostnadseffektivt og tilgjengelig: Å ha et kredittkort trenger ikke å være dyrt, og hvis du ikke har brukt all kreditten din, har du alltid tilgang til penger.
 • Kredittkort har tilbud og rabatter: Kredittkort gir ofte rabatter og  tilbud, det kan være alt fra billigere inngang til fornøyelsesparker eller rabatter på reiser til bensinkort som gir billigere drivstoff til bilen.
 • Mange har forsikring: Kredittkort kommer ofte med forskjellige typer reiseforsikring, men det kan også være andre forsikringer knyttet til e-handel.
 • Flere kort har bonus: Mange kort lar deg samle bonuser, som gir poeng, som du deretter kan løse inn.
 • Bra oversikt over kjøp med kredittkort På fakturaen ser du enkelt hva du har brukt penger på og du får et bra økonomisk overblikk.
Søk kredittkort - stor guide

Søk kredittkort på nett

Å søke kredittkort på nett er den absolutt vanligste måten å søke kredittkort på. De aller fleste som søker kredittkort gjør det via mobilen eller PC. Du kan enten gå direkte til en banks nettside eller bruke en sammenligningsside for kredittkort før du søker.

Når du søker kredittkort på nett har du to muligheter:

 • Søk kredittkortet direkte på bankens nettside
 • Søk kredittkort via en lånemegler – da sender du en søknad til lånemegleren som videreformidler denne til sine samarbeidspartnere

Søk kredittkort hos en kredittkort megler

Innenfor lånesegmentet er det veldig vanlig å søke hos flere långivere med bare en søknad med hjelp av lånemeglere. Det siste året har det tilkommet flere aktører som lar deg søke kredittkort på samme måte. Du sender en søknad til en kredittkortmegler og søker flere kort med denne søknaden. Dette er en effektiv måte å søke kredittkort på og du får presentert det beste kredittkortet for ditt behov.

Søk flere kredittkort med en søknad

Dette er en løsning som flere store aktører nå velger å tilby – både Lendo Kredittkort og Motty sender søknaden din videre til bankene de samarbeider med. Deretter kan du enkelt velge det kortet som passe deg best. Du kan sammenligne kredittkortenes renter, rabatter og forsikringer før du bestemmer deg. Alle søknader er helt uforpliktende og gratis.

Avslag når du søkte kredittkort?

Det er ofte en god grunn til at du ikke får godkjent når du søker kredittkort. Det kan være faktorer som alder, økonomiske situasjon og kredittverdighet.

Søk kredittkort med fokus på følgende punkter

 • Se på renter og avgifter før du søker kredittkortet – Renten på kredittkort er blant den høyeste på markedet og ligger ofte mellom 20% og 30%. Det finnes kredittkort som har lavere rentesats. Sammenlign alltid kredittkort før du bestemmer deg og se på faktorer som effektiv rente, antall dager med betalingsutsettelse og årsgebyr.
 • Se på betalingsutsettelse når du søker kredittkort – Rentefri betalingsutsettelse på kredittkort er vanligvis mellom 43 og 60 dager. Dette er perioden du kan låne pengene uten at rentene løper.

Søk kredittkort – Spørsmål og svar

 • Grunnregelen er at du må være over 18 år for å søke kredittkort, men mange har høyere aldersgrense enn dette.
 • Du må ha fast inntekt – ulike kortutstedere har forskjellige krav til hvor stor inntekten må være.
 • Du kan ikke ha inkasso eller betalingsanmerkninger.
 • Du må være folkebokført i Norge.

Nei – det er ikke mulig å søke kredittkort med betalingsanmerkning eller pågående inkasso. Skal du søke kredittkort bør du ha full kontroll over din privatøkonomi og en klar plan for hvordan du skal betale ned fakturaen

Ja – det kan være smart å søke kredittkort hos flere banker samtidig da får du ofte de beste tilbudene. Dette kan du gjøre hos stadig flere aktører. Både Lendo Kredittkort, Finansiering.no og Motty sender søknaden din videre til bankene de samarbeider med. Deretter kan du enkelt velge det kortet som passer deg best.

 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Lendo kredittkort

  3/5

  Lendo kredittkort

  3/5

  Slik vurderer vi

  Lendo kredittkort

  Shopping Insurance
  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  25.76%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  25.76%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0

  Annonselenke
  Søk her
  Eff.rente 25,76%, 25.000 o/12 mnd. Kostnad 3.243.- Totalt kr 28. 243.- Ulike kort har ulike renter
  Slik vurderer vi
  1 søknad - 4 banker
  Uforpliktende tjeneste
  Velg det beste kortet for deg
  Krav til inntekt:
  120 000
  Aldersgrense:
  20
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75%
  1 søknad - 4 kort
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  TF Bank Mastercard

  4.5/5

  TF Bank Mastercard

  4.5/5

  Slik vurderer vi

  TF Bank Mastercard

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  25.76%

  Betalingsutsettelse

  43 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  25.76%

  Betalingsutsettelse

  43 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel:Eff. rente 25,76% kr 25.000 o/12 mnd, kost. 3 243.- Totalt kr. 28 243.-
  Slik vurderer vi
  Gebyrfritt
  ID-tyveriforsikring inkludert
  Reiseforsikring inkludert
  Krav til inntekt:
  150 000 kr
  Aldersgrense:
  18 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1.75 %
  Populært
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Re:member Black Mastercard

  4.5/5

  Re:member Black Mastercard

  4.5/5

  Slik vurderer vi

  Re:member Black Mastercard

  Shopping Insurance Travel
  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  28.43%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  28.43%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 28,43 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 622 kr. Totalt 16 622 kr
  Slik vurderer vi
  Rabatt hos over 200 samarbeidspartnere
  Introduksjonstilbud: 5% cashback i 100 dager
  Høy kredittgrense
  Krav til inntekt:
  120 000 kr
  Aldersgrense:
  18 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1.75 %
  Bra rabattkort
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Morrow Bank Mastercard

  3.5/5

  Morrow Bank Mastercard

  3.5/5

  Slik vurderer vi

  Morrow Bank Mastercard

  Shopping Insurance Travel
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.42%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.42%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 24,42 %, 12 000 kr o/12 mnd, kostnad 1 481 kr, totalt 13 481 kr.
  Slik vurderer vi
  Helt gebyrfritt
  Bra rabattkort
  Bonus på alle kjøp
  Krav til inntekt:
  50 000 kr
  Aldersgrense:
  20 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75 %
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Bank Norwegian Visa

  4.5/5

  Bank Norwegian Visa

  4.5/5

  Slik vurderer vi

  Bank Norwegian Visa

  Shopping Insurance Travel
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.4%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.4%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 24,4%, 15.000 o/12 mnd, kostnad 1.849. Totalt: 16.849.
  Slik vurderer vi
  Bonusprogram
  Folkets favoritt
  CashPoints
  Krav til inntekt:
  120 000 kr
  Aldersgrense:
  18 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75 %
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Trumf Visa Kredittkort

  2.5/5

  Trumf Visa Kredittkort

  2.5/5

  Slik vurderer vi

  Trumf Visa Kredittkort

  Shopping
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  27.19%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  27.19%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0

  Annonselenke
  Søk her
  Effektiv rente 27,19%, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 047 kr. Totalt 17 047 kr.
  Slik vurderer vi
  Dagligvarerabatt
  Reiseforsikring
  Kostnadsfritt
  Krav til inntekt:
  0
  Aldersgrense:
  18
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,90%
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Santander Red Visa

  4/5

  Santander Red Visa

  4/5

  Slik vurderer vi

  Santander Red Visa

  Shopping
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  17.12%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  17.12%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff.rente 17,1 %, 15 000 o/12 mnd, kostnad kr. 1323. Totalt kr. 16 323
  Slik vurderer vi
  En av markedets laveste renter
  Kickback
  Stort fordelsprogram
  Krav til inntekt:
  50 000 kr
  Aldersgrense:
  20 år
  Reiseforsikring:
  Nei
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75 %
  Stort fordelsprogram
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Ikano Visa

  4/5

  Ikano Visa

  4/5

  Slik vurderer vi

  Ikano Visa

  Shopping Insurance Travel
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  21.76%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  21.76%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 21,76 %. 20.000 o/12 mnd. Kostnad: 2 435,- Totalt: 22 435kr
  Slik vurderer vi
  Rabatt hos Shell
  2% Dagligvarerabatt
  50 dager rentefri betalingsperiode
  Krav til inntekt:
  200 000
  Aldersgrense:
  23
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Nei
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  2%
  Dagligvarerabatt
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Flexi Visa kredittkort

  4/5

  Flexi Visa kredittkort

  4/5

  Slik vurderer vi

  Flexi Visa kredittkort

  Shopping
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.6%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  24.6%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349
  Slik vurderer vi
  Markedets beste drivstoffkort
  Valgfri bonus
  Inntil 25 % rabatt hos utvalgte butikker
  Krav til inntekt:
  50 000 kr
  Aldersgrense:
  20 år
  Reiseforsikring:
  Nei
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75 %
  Rabatt på shopping
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Gebyrfri Visa

  3/5

  Gebyrfri Visa

  3/5

  Slik vurderer vi

  Gebyrfri Visa

  Shopping Travel
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  23.40%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  23.40%

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff.rente 23,4%,5 000,-, o/12 mnd, kostnad kr. 1.780. Totalt kr. 16.780
  Slik vurderer vi
  Helt gebyrfritt i hele verden
  Rabatter gjennom DealPass
  10% cashback på Hotels.com t.o.m 31.08.23
  Krav til inntekt:
  120 000
  Aldersgrense:
  20
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  Visa
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75
  Bra til netthandel
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Resurs Gold Mastercard

  3/5

  Resurs Gold Mastercard

  3/5

  Slik vurderer vi

  Resurs Gold Mastercard

  Shopping Insurance Travel
  Maks kreditt

  75 000 kr

  Effektiv rente

  31.2%

  Betalingsutsettelse

  60 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  75 000 kr

  Effektiv rente

  31.2%

  Betalingsutsettelse

  60 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff.rente 32,2%,15 000 kr o/12 mnd, kostnad 2 308 kr, totalt 17 308 kr
  Slik vurderer vi
  Opptil 60 dagers rentefrihet
  Bonuspoeng
  Reiseforsikring inkludert
  Krav til inntekt:
  120 000 kr
  Aldersgrense:
  20
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,95 %
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  365Privat Mastercard

  4/5

  365Privat Mastercard

  4/5

  Slik vurderer vi

  365Privat Mastercard

  Shopping
  Maks kreditt

  50 000 kr

  Effektiv rente

  25.53%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  50 000 kr

  Effektiv rente

  25.53%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929
  Slik vurderer vi
  Bra drivstoffrabatt hos Esso
  Opptil 25% shoppingrabatt
  DealPass Rabatter
  Krav til inntekt:
  250 000 kr
  Aldersgrense:
  21 år
  Reiseforsikring:
  Nei
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  2%
  Drivstoff rabatt
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Motty Kredittkort

  3/5

  Motty Kredittkort

  3/5

  Slik vurderer vi

  Motty Kredittkort

  Shopping Travel
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  17.06%

  Betalingsutsettelse

  30 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  17.06%

  Betalingsutsettelse

  30 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente fra 17.06% 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 3 957 kr, totalt 48 957 kr.
  Slik vurderer vi
  En søknad - flere kredittkort
  Sparer tid
  Uforpliktende søknad
  Krav til inntekt:
  200 000 kr
  Aldersgrense:
  23 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1,75
  1 søknad - 3 kort
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Re:member Gold Mastercard

  3/5

  Re:member Gold Mastercard

  3/5

  Slik vurderer vi

  Re:member Gold Mastercard

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  21.73%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  21.73%

  Betalingsutsettelse

  45 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff. rente 21,73 %, 15 000 o/12 mnd. Kostnad 1 294 kr. Totalt 16 294 kr.
  Slik vurderer vi
  Intill 45 dagers rentefri kreditt
  En av markedets laveste renter
  Høy kredittgrense
  Krav til inntekt:
  50 000 kr
  Aldersgrense:
  18 år
  Reiseforsikring:
  Nei
  Bonus:
  Nei
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1.75 %
  Lav rente
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Instapay Mastercard

  3.5/5

  Instapay Mastercard

  3.5/5

  Slik vurderer vi

  Instapay Mastercard

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  19.35%

  Betalingsutsettelse

  Nej

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  19.35%

  Betalingsutsettelse

  Nej

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Eksempel: Eff.rente 19,35 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 356 kr, totalt: 49 356kr
  Slik vurderer vi
  En av markedets laveste renter
  Ny rabatt hver måned
  Fleksibel kredittramme
  Krav til inntekt:
  250 000 kr
  Aldersgrense:
  23 år
  Reiseforsikring:
  Nei
  Bonus:
  Nei
  Cashback:
  Nei
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  2%
 • Alle kredittkort har forskjellige fordeler og for å få en relevant vurdering av hvert enkelt kredittkort vi har vurdert disse på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Forsikringer er vurdert ut fra antallet som er knyttet til kortet. Vi har vurdert totale kostnader med renter, valutapåslag og eventuell årsavgift. Bonusprogram er vurdert ut fra verdi om disse blir fullt utnyttet. Samt hvor enkelt det er å bruke oppspart bonus. Den totale vurderingen er en snittvurdering av punktene under.
  Vår vurdering inneholder følgende parameter:

    Forsikringer 20%

    Avgifter, valutapåslag og renter 30%

    Fordelsprogram, rabatt & bonus 30%

    Totalt vurdering 20%

  Finansiering.no kredittkort

  2/5

  Finansiering.no kredittkort

  2/5

  Slik vurderer vi

  Finansiering.no kredittkort

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  15.87%

  Betalingsutsettelse

  30 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Maks kreditt

  150 000 kr

  Effektiv rente

  15.87%

  Betalingsutsettelse

  30 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Søk her
  Låneeksempel: Eff. rente fra 15,87 % ,100 000 kr, o/1 år, kostnad: 8 208 kr, totalt 108 208 kr.
  Slik vurderer vi
  En søknad - Flere banker
  20 samarbeidsbanker
  Kredittgrense 150 000 kr
  Krav til inntekt:
  230 000 kr
  Aldersgrense:
  20 år
  Reiseforsikring:
  Ja
  Bonus:
  Ja
  Cashback:
  Ja
  Korttype:
  MasterCard
  Valutapåslag ved bruk i utland:
  1 søknad - flere kort