ANNONSØRINNHOLD
Aller
Spar penger på Singles day

Spar penger på Singles day

Startskuddet på årets julegavehandel

I november og desember bruker nordmenn mer penger på shopping enn noen annen tid på året. Startskuddet går allerede 11/11 med Singles Day og fortsetter så med Black Week, Black Friday og Cyber Monday. Store deler av våre innkjøp gjøres på nettet.

Vi forventes bruke mindre penger på shopping i år

Singles Day, Black Friday og Cyber Monday er alle viktige dager for julehandelen men med høy inflasjon,  økte renter og dyr strøm forventes det at vi kommer til å handle mindre i år enn i 2021. Tall som Virke har tatt fram i samarbeid med Kvarud Analyse viser at det forventes at det vil bli brukt rundt 16,1 milliarder kroner på Black Week 2022, mens vi i 2021 brukte  16,5 milliarder kroner.

4 Singles Day tips

  • Sammenlign priser på produkt via prissammenligningssider som prisjakt eller prisguiden.
  •  Meld deg opp på nyhetsbrev – da får du de beste tilbudene først.
  • Bruk kredittkort når du handler på nett – da har du  lovfestet rett til å kreve tilbake penger fra banken din ved tvist med nettbutikken
  •  Sjekk at nettbutikken er en seriøs aktør – se hva andre skriver om den.
  • Se på kvaliteten på språket på nettsiden.
  • Se på kontaktmuligheter – seriøse nettsider har tydelig epost, chatt eller telefonnummer.

Hva er Singles Day?

Singles Day er verdens største handledag, selv om det er først de seneste år den har blitt populær her i Norge. På verdensbasis er Singles Day større enn Black Friday!

Singles Day kommer fra Kina og dagen feirer, som navnet tilsier, de enslige i samfunnet. Historien sier at det skulle være et alternativ til Valentinesday – der singler skulle feire seg selv. Singles day feires  11.11  og tallet 1 symboliserer singler.

Bruk kredittkort på Singles Day 2022

Det finnes ting du skal tenke på om du planlegger å handle på Singles day. Stadig flere av oss handler på nettet og dette har gitte oppsving i antall nettsvindlere. Det er derfor smart å ta forhåndsregler både når det kommer til hvilken butikk du handler hos og hvilken betalingsmåte du bruker.

Når er Singles Day?

Singles Day faller i år på fredag 11 november 2022

Trygg e-handel på Singles Day

Forbrukerrådet anbefaler å bruke kredittkort ved netthandel! Da får du bedre oversikt og du er sikrere om det skulle oppstå en tvist mellom deg og nettbutikken.

Betaler du med et kredittkort på Singles Day står du sterkere om nettbutikken går konkurs, du er bedre beskyttet mot svindel og du kan rette krav mot selger om varen har feil eller leveringen blir forsinket.

Billigere Singles Day med kredittkort

Selv om sikkerhet mot svindel og konkurs er den viktigste faktoren for at folk velger kredittkort på nettet, så er også muligheten til å spare penger med rabatter og bonusordninger også viktig.

Med de beste kredittkortene kan du få opptil 2000 kroner i cashback og rabatt per år. Bruk et rabattkort, kredittkort med cashback eller med fordelsprogram når du betaler ditt Singles Day kupp – da kan det bli enda billigere.

Søk kredittkort ->