ANNONSØRINNHOLD
Aller
Verdens mest luksuriøse kredittkort

Verdens mest luksuriøse kredittkort

Et kredittkort kan ha mange funksjoner. Noen kredittkort gir bra bensinrabatt mens andre kort lar deg få billig reiseforsikring eller samle poeng til å kjøpe reiser, hotellopphold og mye mer. Det finnes ulike kredittkort med forskjellige funksjoner som passer for alle typer mennesker. I tillegg til disse vanlige kredittkortene, har vi også kredittkort av en litt annen karakter. Disse kredittkortene er kun ment for noen få prosent av verdens befolkning – de rikeste.

Vi snakker om kredittkort mest maksimerte og luksuriøse i verden. Kredittkort som lar deg leie private øyer, jetfly eller luksusbiler med sjåfør. Eller kredittkort som ikke har noen kredittgrense i det hele tatt.

Disse kortene kan du ikke søke om – det kreves en eksklusiv invitasjon fra produsenten og flere millioner på banken.

Her er 5 av verdens mest luksuriøse kredittkort

JP Morgan Reserve Card

JP Morgan Reserve Card er et av verdens mest eksklusive kredittkort og var tidligere kjent som Palladium. Du kan ikke søke om kredittkortet selv, men må bli invitert til å gjøre det. For å være kvalifisert for kortet, må du ha investert minst 10 millioner dollar i JP Morgans banktjenester. Det sies imidlertid at også de som oppfyller kravene, kan måtte vente i flere år på å få søknaden behandlet. I dag er det omtrent 5000 innehavere av JP Morgan Reserve Card.

Selve kortet er veldig eksklusivt med en smart chip laget av 23 karat gull som er Palladiumbelagt. Kortet veier 28,35 gram, som er 5 ganger så mye som et vanlig kredittkort i plast og dobbelt så mye som et AmEx Black. Bare å produsere kortet koster rundt 1000 Dollar.

Innehaveren av et JP Morgan Reserve-kort kan nyte en rekke fordeler, inkludert tilgang til lufthavn lounger over hele verden, tilgang til private jetfly og det høyeste nivået av concierge-service. Kortet har heller ingen kredittgrense og tilbyr utrolig gode bonuser, forutsatt at du bruker store summer, noe som forventes hvis du har et JP Morgan reservekort.

 • Credits Gold Visa

  4.5/5

  100 000 kr

  Maks kreditt
  Effektiv rente

  21.85%

  Betalingsutsettelse

  43 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  Annonselenke
  Bestill kort
  Renteeksempel: Eff. rente 21,85 %. 10.000 o/12 mnd. Kostnad: 1112. Totalt: 11.112
  Maks kreditt

  100 000 kr

  Effektiv rente

  21.85%

  Betalingsutsettelse

  43 dager

  Årsgebyr

  0 kr

  4.5/5

  Gebyrfritt
  ID-tyveriforsikring inkludert
  Reiseforsikring inkludert
  Annonselenke
  Bestill kort
  Renteeksempel: Eff. rente 21,85 %. 10.000 o/12 mnd. Kostnad: 1112. Totalt: 11.112
 • American Express Centurion

  Dette kredittkortet er også kjent som «AmEx Black», og er sannsynligvis verdens mest omtalte kredittkort. Du kan ikke søke om dette kortet selv, du må bli invitert. Hva som skal til for å få en invitasjon er det delte meninger om. Noen hevder at du må bruke minst 250 000 dollar i året, mens andre sier at tallet er hele 450 000 dollar i året.

  Hvis du kan bruke så store summer hvert år, kan det hende at den årlige kortavgiften på 30.000 kroner ikke er noe problem for deg heller. Hva får du så med American Express Centurion? Vel, du får tilgang til concierge-service døgnet rundt hvor du får hjelp til å arrangere dine private jetfly, bestille turer, restaurantbesøk og mye mer. Kortet har ingen kredittgrense, så du kan i prinsippet handel hva du vil med kortet.

  Med et AmEx Black får du gratis oppgradering på de fleste hoteller, du får tilgang til VIP-lounger på flyplasser i hele verden, invitasjoner til ulike arrangementer og den beste forsikringen når du leier bil fra store bilfirmaer.

  Som mange andre kredittkort har American Express Centurion også et poengsystem der du samler poeng når du bruker kortet. Poengene kan da brukes til blant annet hotellopphold og utenlandsreiser.

  Coutts Silk kredittkort

  Kanskje et av verdens mest eksklusive kredittkort. Coutts Silk Card var tidligere kjent som Coutts World Card og blir kun utstedt til Coutts & Co sine egne kunder. Men for å bli kunde i det hele tatt kreves det at du har x antall millioner i banken. I følge rykter er det bare rundt 100 innehavere av kortet der dronning Elisabeth II er en av dem sammen med flere av Englands rikeste mennesker. Ingen vet nøyaktig hvilke krav som må oppfylles for å få kortet.

  Ikke overraskende har kredittkortet mange luksus fordeler. Du får tilgang til concierge-tjeneste døgnet rundt hvor du kan få hjelp med alt fra å bestille turer, bestille restaurantbesøk, bestille taxi, hotell eller noe annet du vil gjøre. Coutts Silk Card er helt uten årlige avgifter. Kunder som bruker £ 25 000 i året får også flotte gaver fra Coutts Bank.

  Med et Silk Card kort har innehaveren også tilgang til 700 VIP-lounger på over 300 flyplasser over hele verden.

  Citibank Ultima

  Citibank Ultima kredittkort er for folk som vil ha det lille ekstra. Dessverre utstedes kortet bare i Russland, Tyskland, Asia og deler av Midtøsten. Med dette kredittkortet kan innehaveren bestille en privat jetfly, leie en Bentley med sjåføren, eller hvorfor ikke leie en privat øy å fly til. Når du kjøper en forretnings- eller førsteklasses flybillett med kredittkortet, får du også tilgang til limousin transport og fast track.

  Du kan ikke søke Citibank Ultima selv, men må bli invitert til å skaffe deg en selv. Dette krever at du har en årlig inntekt på minst 500 000 dollar, tilgang til minst 2 millioner Singapore dollar på Citibank, eller har brukt minst 20 000 Singapore dollar på kredittkort de siste tre månedene.

  Bank of Dubai First Royale Mastercard

  Dubai First Royale Mastercard er et ekstraordinært kredittkort utstedt av Bank of Dubai. På kortet er det et våpenskjold med en ekte diamant. For å gjøre kredittkortet enda mer eksklusivt, er det også prydet med ekte gull.

  Det er ikke mye informasjon om kortet, da Bank of Dubai er veldig hemmelighetsfull med hva som skal til for å få kortet og hvilke fordeler det følger med. Ryktene sier imidlertid at kortet ikke har en kredittgrense, noe som betyr at du kan kjøpe akkurat det du vil med dette kredittkortet.

  Som med de andre eksklusive kredittkortene i denne listen, kreves det en betydelig formue for å skaffe et Bank of Dubai First Royale Mastercard, og du må motta en invitasjon til å skaffe deg et.