1-0 til Aqua

LONDON (Dagbladet): Lene Nystrøm og Aqua er større enn Prince i Londons jet set-liv

Det er Englands største avis The Sun som forteller om et distansert møtet mellom Aqua og Prince ( eller The Artist, som han gjerne vil bli kalt) på nattklubben Browns. Prince hadde først forsøkt å leie hele nattklubben for å arrangere selskap for alle som fulgte ham på turen til London, men nattklubbeierne sa nei. De ville slett ikke stenge nattklubben for kvelden.

Prøvde seg

Ifølge The Sun valgte Prince likevel å møte opp, sammen med flere av sine medhjelpere. Da han kom til Browns, forlangte han å få VIP-området aleine for seg og sine gjester. Hans problem var bare at VIP-området allerede var i bruk, av Aqua.

Lene, Rene, Søren og Claus var på plass, og ifølge The Sun var de allerede i gang med et hyggelig selskap.

Prince sto imidlertid på sitt, og sikkerhetsvakta på Browns tok kontakt med Aqua, som nektet å forlate området.
Ifølge The Sun skal Aqua-medlemmene ha blitt så forbannet at de hadde bedt Prince om å «dra til helvete».

Nytt navn

Den kjente rockartisten fikk imidlertid lov å bli på Browns. Han ble plassert på et lite bord i utkanten av VIP-området.

Ifølge avisa var ikke Prince akkurat blid over behandlingen han fikk på Browns, men valgte likevel å bli der. The Sun foreslår i samme artikkel at han kanskje skal forandre navn: Til «Den Tidligere Kjente Artisten».

VIP-KAMP:</B> Aqua-Lene og de andre bandmedlemmene i supergruppa fikk beholde VIP-området på nattklubben Browns for seg og sine gjester fredag kveld. Prince havnet ved et vanlig bord i London-natklubben.