På Kornet er en hund etter siste nytt fra Senterpartiet:

#10 menn og en mobiltelefon

Denne saken inneholder ikke produktplasseringer fra fjøset.

THE DOG: Denne hunden har ingenting med saken å gjøre, verken den som her er nedtegnet eller hvem som gjorde hva da de var på hyttetur. Men, denne hunden snuser gjerne opp sannheten om "10 menn og en mobiltelefon". Stygg sak, meget stygg sak. Fy. Foto: Tom Stalsberg
THE DOG: Denne hunden har ingenting med saken å gjøre, verken den som her er nedtegnet eller hvem som gjorde hva da de var på hyttetur. Men, denne hunden snuser gjerne opp sannheten om "10 menn og en mobiltelefon". Stygg sak, meget stygg sak. Fy. Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

10,000 Maniacs. I dag skal denne vesle spalta, på denne aller siste siden i papiravisa, omhandle blant annet tall, diverse og mennesker fra litteratur, film, musikk og politikk. En billig og slem leik som krever litt taushet er visstnok fortsatt gull, spesielt innenfor deler av Senterpartiet hvis leder snart må slutte å småle og handle. Borten Moe? Ingen kommentar.

Vi starter opp med de «De syv samuraier» før vi kjapt går over til «De syv uovervinnelige» som definitivt ikke kan kalles «12 edsvorne menn», de som i Senterpartiets nye valgstrategi ikke må forveksles med dagens «Ti menn og en mobiltelefon». Disse ti, som vi kanskje kan antyde hadde inntatt minst «Fire pils og en pizza» eller muligens de også kan omtales som «12 Monkeys», går også under subkategorien «The Good, the Bad and the Ugly».

Nei, vi blander ikke inn «Snehvit og de syv dvergene» (slik het det i Norge da filmen kom ut) eller «Mormor og de åtte ungene». Det skulle forresten ha tatt seg ut, men «Ti menn og en mobiltelefon» burde alle sammen blitt plassert i skammekroken hos en eller annen streng mormor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer