Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

100 000 har sett Villmark

Den norske filmen Villmark har solgt over 100 000 billetter. - Dette er over all forventning, sier distributøren.

I distribusjonsselskapet Oro Film hadde de regnet med mellom 80 000 og 90 000 besøkende totalt.

- Vi ser at filmen fortsatt går for fulle hus en måned etter premieren. Jeg tror den kan leve helt fram til sommeren, sier Åge Hoffart, filmdirektør i Oro Film.

Det som har forundret Oro Film er at det ikke bare er ungdom som ser Villmark.

- Fordi filmen er en grøsser trodde vi mest ungdom skulle se den, men det viser seg at eldre også liker den, og spesielt kvinne. Kanskje det har noe med hovedrolleinnhaveren Kristoffer Joner å gjøre, undrer Hoffart.

Besøkende nummer 100 000 fikk en liten oppmerksomhet under en visning i Bergen i kveld. Til stede var blant andre filmens regissør, Pål Øie og skuespiller Marko Kanic.

FRA EN SCENE:</B> Sara, spilt av Sam Sharma, utfordrer Per, spilt av Marko Kanic, i klespoker.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling