100 nye band til Roskilde

Send spørsmål til festivalledelsen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): På en pressekonferanse i dag avslørte Roskilde-festivalen navnene på hundre nybookede band som blir å finne på årets festival.

På lista finner man blant annet LCD Soundsystem, Queens of the Stone Age, John Legend, Cold War Kids, Dizzee Rascal, Grizzly Bear, In Flames, Machine Head, The National, Nephew, The Sounds og Wilco, skriver Gaffa.dk.

Det betyr at festivalplakaten nå inneholder 168 navn, som gjør den til den hittil bandrikeste festivalen i Skandinavia. På troppen av plakaten troner Red Hot Chili Peppers, Bjørk, The Who, Beastie Boys og The Killers.

Hvert år reiser drøyt 13 000 nordmenn til Roskilde, og i fjor la vi igjen ca. 50 millioner kroner i Danmark på øl, mat og opplevelser.

I år spisses konkurransen.

Norske festivaler har enda flere internasjonale hovednavn, og Hovefestivalen har satt seg som mål å bli et norsk Roskilde.

Hvordan Roskilde har tenkt til å svare på konkurransen kan du få vite lørdag. Da stiller festivaltalsmann Esben Danielsen på nettmøte på Dagbladet.no.

Noe som kan bli bedre med Roskilde? Eller har du bare skryt?

<strong><b>100:</strong></B> Bjørk kommer til Roskilde. I dag fikk hun hundre nye kolleger. Foto: scanpix
100: Bjørk kommer til Roskilde. I dag fikk hun hundre nye kolleger. Foto: scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer