Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- 100 prosent sikkert at han ikke skal pensjonere seg

Managementet skylder på at Bieber er frustrert.

 FULL FORVIRRING:  Ryktene har florert om at Justin Bieber skal legge opp som artist. Nå avkrefter managementet - igjen! Foto: Stella Pictures
FULL FORVIRRING: Ryktene har florert om at Justin Bieber skal legge opp som artist. Nå avkrefter managementet - igjen! Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Skal - skal ikke? Det er ikke så lett å følge med på Justin Biebers jobbstatus om dagen.

Like før jul skapte tenåringsidolet stort oppstyr ved å kunngjøre på en lokal radiostasjon at han ville legge opp som artist, men hans manager Scott Scooter Braun gikk raskt ut å forklarte at det hele bare var en fleip.

- Justin sa allerede to minutter etter showet at kunngjøringen ikke var ment seriøst, sa Braun og understrekte at Bieber bare hadde behov for en liten pause.

- Justin vil bruke neste år til å slappe av og hente nye krefter før han fortsetter artistkarrieren, sa han.

- Offisielt legge opp Men det kan virke som om Braun og Bieber er litt i utakt med tanke på Biebers musikalske fremtid.

1. juledag la nemlig Justin ut følgende fortvilende melding til fansen på Twitter:

«Mine kjære beliebere. Jeg pensjonerer meg - offisielt.»

Men nå avkrefter Allison Kaye fra managementet Scooter Braun Projects at Bieber skal legge opp i en pressemelding.

- Justin er en hardtarbeidende 19-åring som gjerne skulle ønske at hans nylige veldedige arbeid på Filippinene hadde vært mer i fokus i mediene, enn ryktene om at han skal legge opp. Twitter-meldingen var et uttrykk for hans frustrasjon rundt det fokuset som har vært, står det i pressemeldingen.

- I studio i 2014 Hun understreker at dette ikke var et planlagt pressestunt, men at slike ting skjer når man lever et liv under lupen.

Manager Scott Scooter Braun sa i går til avisa New York Post at det er 100 prosent sikkert at Bieber ikke har tenkt til å legge opp med det første.

- Planen er nå at han skal være tilbake i studio i 2014, sier han til avisa.