10.000 PS3 solgt i Norge

Forspranget til Wii er tatt igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da PlayStation 3 ble lansert i Norge sist fredag, var ikke oppmøtet i butikkene like stort som folk skulle ha trodd.

- De som har ventet lenge på PlayStation 3 har forlengst forhåndsbestilt maskinen. Vi har fått mange ganger flere maskiner til Norge nå enn ved noen lansering tidligere, Norge er blitt godt prioritert ettersom PlayStation 2 har gjort det så godt her. Etterspørselen etter maskinen har vært svært stor - vi er rett og slett svært fornøyde med at de som vil ha en maskin kan få en, fortalte pressansvarlig Hege Røe i PlayStation-distributøren Nordisk Film Interactive til Dagbladet.no samme kveld.

Nå har det vist seg at salget av Sonys nye spillmaskin har gått bra, til tross for prisen på rundt 6000 kroner.

Ifølge Faro Journalens beregninger, har cirka 10.000 PS3er blitt solgt i Norge på bare en uke. Totalt i Europa kan Sony Computer Entertainment fortelle at 600.000 PS3-maskiner er solgt over disk.

De norske tallene stammer fra analyser av lanseringstall og salgsstatistikk fra forhandlere, samt de offisielle salgstallene fra Norsk Spill- og Multimediaforening.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer