Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sett av flere millioner:

11-åringen åpner munnen på matbutikken. Nå vet «hele verden» hvem han er

Fra matbutikken til berømmelse.

JODLER SEG TIL BERØMMELSE: Mason Ramsey er bare 11 år gammel, men da denne videoen ble publisert etter et besøk til Walmart i Illinois i USA 24. mars, tok det ikke lang tid før «alle» visste hvem han var. Den jodlende gutten er blitt sett av flere titalls millioner. Nå har han også gjestet «The Ellen Show». Video: ViralHog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Elleve år gamle Mason Ramsey ble filmet da han åpnet munnen og begynte å jodle midt i butikken Walmart i Illinois 24. mars.

Siden det har videoen av gutten blitt sett flere titalls millioner ganger, som viser ham framføre en versjon av countrymusikeren Hank Williams' låt «Lovesick Blues».

  • Se videoen øverst i saken.

Det har også blitt laget utallige «memes» og remixer til guttens sangprestasjon, og tirsdag 10. april fikk han også gjeste celebre «The Ellen Show» med Ellen Degeneres.

Overraskelser på rekke og rad

Talkshow-besøket var vel verdt det for 11-åringen, som fikk store belønninger for sitt spesielle talent.

På spørsmål om han pleier å synge på Walmart, svarer Ramsey at han sikkert har sunget der «50 000 ganger», men at den store drømmen er å bli countrystjerne og få synge på Grand Ole Opry (en konsertscene i country-hovedstaden Nashville som direktesender konsertene på radio).

Etter å ha framført den samme sangen på «The Ellen Show» som på Walmart, kunne Degeneres oppfylle drømmen hans:

- Noen venner av meg fikset det slik at du skal få holde konsert på The Grand Ole Opry på lørdag, sa hun til stor applaus fra publikum.

Like etter fikk han vite at han også får holde «en svær konsert» på sin lokale Walmart-butikk, som skal direktesendes på nett.

På toppen av det hele fikk han et stipend på 15 000 amerikanske dollar, tilsvarende 117 000 kroner, som skal gå til hans høyere utdanning.

Ble viral over natta

Søkeordet «Walmart yodel kid»- som han først ble omtalt som, gir over tre millioner treff i Google.

Etter den plutselige kjendisstatusen som følge av turen til matbutikken, har Ramsey selv blitt aktiv på sosiale medier, hvor han blant annet forteller at han begynte å synge da han var tre år gammel.

Mange Twitter-brukere kommer med lovord til det som kanskje kan bli den nye, amerikanske barnestjerna:

Jeg elsker jodlegutten så mye.

Jeg kunne ikke ha jodlet som «Walmart yodel kid» om jeg så prøvde. Kanskje han kan lære meg det en dag. #Sjalu.

Alternativer for sanger jeg får på hjernen: 1) Walmart yodel kid. 2) Walmart yodel kid dance remix.

Flere har også prøvd å gjenskape den virale videoen, med sine egne versjoner:

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!